mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Paulina- Calineczka ma nadal grzyby...to chyba jakis rok temu wyszlo wam na badaniach, co ? To tak trudno sie tego pozbyc ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie je nic ciezkiego a budzi sie od 11pm do 5am co noc
a po tych "czarach"wczoraj dostal goraczke 39 C
dalam munurofen ale zavzal budzic sie ju o 9pm
plakal nam wczoraj bardzo
nie wiadomo czego
o 4 rano mial 38 C wiec dalam mu jeszcze raz nurofen
dzis jest w sumie normalnie
pierwszy raz mial ma graczke
nie chorowal mi jeszcze poza katarem
troszke go tez wysypalo ale delikatnie pare krostek na brzusiu i pleckach.
boje sie psow w smie
Kolezanka ktora robila to widziala w tym samolot.moze i tak ale on nie bal sie,wrecz sie cieszyl jak lecial
to takie glupie
jesli zucil ktos na kogos urok to sie robi tak;
jesli jest urok to podobno wyjda 4 pelne lyzki i podobno sie sprawdza
potem trzeba to wylac za plecy gdzies gdzie tego dnia nie bedziesz tedy przechodzic,nie odwracac sie
nam wyszly 3 lyzki.przeczy to wszelakim prawom
jak dlugo to leczycie i jak???no i jak znalezliscie je wogole

w ukladzie pokarmowym wiki wykryto dosc duzo grzybów najwiecej drożdżakow,od tamtej pory jest na lekach sciaganych z niemiec poprawe widac bo od wrzesnia przytyła 2,5 kg teraz jak pojedziemy badania to zobacze jak to wyglada .......tazn czy jeszcze dlugo trzeba bedzie ją leczyc....

A z tymi grzybami to rzeczywiscie straszne! Oby juz badania wykazaly, ze ich nie ma....

my ze swiat wzielismy
ona roztopila to a gazie.Pokroilam ja i w takim szklanym pojemniczku roztopilam(pozniej trzeba wyrzucic)potem przelalam do takiego wiekszego kiliszka ale lepsze cos z lejkiem by bylo
mala miseczke wzielysmy i podeszla do lozeczka i za glowa przez dziurke od klucza(musi byc taki wiekszy by wosk przeszedl)na raz przelala,poczekalysmy jak wystyglo i ogladalysmy co to jest.trzeba ponoc zgadnac zeby odstraszyc(dla mnie byl to ktos o dwoch twarzach z jednej krzyczala a z drugiej spokojna.moglo tez byc zwierze ona zas widziala samolot w sumie tak dziwnie tez wyszlo raczej jakby rakieta
)potem musisz to spali,na chodniku na dworze G wzial troche papieru i spalil do koca musi sie wypalic
nie:
pada,slonce wychodzi,pada i tak wkolo
bo nie wyjdzie.Jesli robilas sobie to sama
jakos nie moge tego pojac bo to przecze wszelkim prawom

w sumie to czy wyszlo czy nie to musisz tak wylac

dalam mu 3 godz temu nurofen i spadla ale widze ze po kilku godz wciaz wraca i tak wkolo
ma jeszcze wysypke ale tylko na nbrzusiu,klatce.pleckach i dupci

a w kuchni razem z moim bylam bo wiki spała a mojemu wyszły normalnie 3 łyzki.................wiec moze to prawda?????/