PINKA25
mama razy DWA;-)
witam poranny ptaszek;-)

oczy mi sie zamykaja same bo wczoraj mój miala urodziny wiec grilek troszke alkoholu i dzis dobudzic sie nie moglam bo ja nie pijaca jestem

Bylismy wczoraj u Ksiedza dostalismy w koncu te nauki skasował na po 20 Pound czyli razem 40 pound( oplata administracyjna ahhahaah) tak powiedziała ale srac na to wazne ze mamy

bo juz sie balam ze do slubu nie dojdzie

Syla- no ja tez płakałam jak on to powiedziała cały dzien sie z tego smiałam jak nienormalna jakas

tego tekstu do konca zycia nie zapomnie

Kasiu- alez slodka jest tak twoja Baby

po angielsku pewnie lepiej mowi niz po polsku co? bo moja to wicej umie po polsku jak narazie ale za to szybcie łapie słowka angielskie...............
Goska-ja swego czasu jak wiki bez pieluszki chodzila to na dywanie w pokoju co kawałek same pluty miałam jak bysmy conajmniej psa mieli

kurcze a swoja droga nie mam pojecia kiedy ona sie nauczy chciałam by do wesela byla juz bez ale cos w to watpie..............................
Izka- no mojej tez nie przeszkadza to ze w mokrych majtach biega a jak jej zimno w dupsko to poprostu zdejmie

no nic zobaczymy teraz jak bedzie chlodniej na dworze to sprubuje w domu jeszcze raz...................
no to ja mykam laseczki do pracy milego dnia;-))))

oczy mi sie zamykaja same bo wczoraj mój miala urodziny wiec grilek troszke alkoholu i dzis dobudzic sie nie moglam bo ja nie pijaca jestem

Bylismy wczoraj u Ksiedza dostalismy w koncu te nauki skasował na po 20 Pound czyli razem 40 pound( oplata administracyjna ahhahaah) tak powiedziała ale srac na to wazne ze mamy

bo juz sie balam ze do slubu nie dojdzie

Syla- no ja tez płakałam jak on to powiedziała cały dzien sie z tego smiałam jak nienormalna jakas

tego tekstu do konca zycia nie zapomnie

Kasiu- alez slodka jest tak twoja Baby

po angielsku pewnie lepiej mowi niz po polsku co? bo moja to wicej umie po polsku jak narazie ale za to szybcie łapie słowka angielskie...............Goska-ja swego czasu jak wiki bez pieluszki chodzila to na dywanie w pokoju co kawałek same pluty miałam jak bysmy conajmniej psa mieli

kurcze a swoja droga nie mam pojecia kiedy ona sie nauczy chciałam by do wesela byla juz bez ale cos w to watpie..............................Izka- no mojej tez nie przeszkadza to ze w mokrych majtach biega a jak jej zimno w dupsko to poprostu zdejmie

no nic zobaczymy teraz jak bedzie chlodniej na dworze to sprubuje w domu jeszcze raz...................no to ja mykam laseczki do pracy milego dnia;-))))

no i wzieli wszystkie dane,zarobki a ja sluchalam z boku
....a dzis z moim kwiatuszkiem jestem:-)
dzis Kondzio konczy 6 tygodni