• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Kwiateczek- to ja tez z @ chodze:tak::tak::tak:3 dzien dzis uffffffffffffff ale aby nie zapeszac nie jest tak zle w tym miesiacu w poprzednim bylo gorzej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Alex-tak tak kochana ja tez sie niezle usmiałam bo nigdy w zyciu nie wpadla bym na cos takiego jednak dziecie to maja fantazje co?????

kurcze lasezki ale leje:szok::szok::szok::szok::szok: poprosilam mojego aby mnie zawiozł bo przeciez zanim zajde to bede cała mokra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: autem 5 min bo teraz ruchu wogole nie ma a z buta 30 min sie kulam,mam tylko nadzieje ze Wika sie nie obudzi bo pierwszy raz zostawiam ja samą:sorry::sorry: na chwilke.................

aha chce wam w przyblizeniu pokazac jak bedzie wygladal nasz taniec weselny:-D:-D:-D:-D tylko zupelnie inna muzyke mamy do tego dochodze efekty dziwekowe burza deszcz i spiew ptakow jak uda mi sie zgrac muze na youtube to wav pokaze a tym czasem nasz pierwszy taniec bedzie w takowym stylu...............tanczymy tez inaczej...........................

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=cW30V9ifzec&feature=related"]YouTube - pierwszy taniec z niespodzianka Ania i Piotr[/ame]

spadam kochane do potem..............................

a gdzie sie wszystkie kobiety podziały????????

reklama
Witam Mamusie!

Znow dlugo tu nie zagladalam ,a to dlatego,ze bylam z Briankiem ponad miesiac w PL.Pojechalam zrobic sobie kursik z akrylu i juz jestesmy znow w UK:-)

Pinka gratulacje!kiedy bierzecie slub?
My tez mamy juz date zabukowana.
Tez ogladam tance i mysle,ze nasz taniec tez bedzie taki z jajem :-p
oto jaki ja ogladam ciagle i mi sie bardzo podoba haha:laugh2:
[nomedia]http://www.youtube.com/watch?v=21F7FP3_54M]YouTube - Najlepszy pierwszy taniec [ wesele [/nomedia]

Pozdrawiam i sle ciumaski!

heyka laseczki :-)
jak Wam minął weekend? ja dziś wybrałam się z innymi mamami, które poznałam na polskiej grupie, do restauracji, a potem na drinka :tak: było super! to był mój pierwszy wypad samej od urodzenia mojego bąbelka :-) wszystkie mamy zachwycone.
mężulek też się nie nudził - poszedł do innego tatusia na piwko, co prawda oni siedzieli z dzieciaczkami, ale przynajmniej nie sami :-D

hejka
my w sobote w sumie nic ciekawego nie robilismy,bo padalo i tylko do sklepu na krotki spacer wyszlismy a dzis popoludniu mielismy gosci i od rana ogarnialam dom i pieklam ciacho.
Julka lekko podziebiona,juz katar mijal i nagle jakby utknal w miejscu i ciagle zapycha nosek,ale widze ze sol fizj. pomaga nieco:tak:ale do tego oczko ropieje i jakby czasami kaszelek sie zaczal pojawiac,wiec jutro wezme appoitment w gp,a znajac to gp to dostane sie w srode rano pewnie dopiero:baffled:ale poki co nie jest zle,mala ma apetyt i nawet zatkany nosek Jej nie zraza:-p;-)Nice za to praktycznie juz przeszlo,troszke pokasluje.ale paracetamolik 2razy dziennie juz cuda zdzialal,wiec i kaszel minie:tak::-)

pinka- torcik genialny,jak zwykle z reszta:tak:a co do tanca,pomysl bomba!moja przyjaciolka na weselisku tez cos w tym stylu miala i bylo supeeeeeer:tak::-)
syla - oj fajnie,ze sie rozerwalas troszke:tak:ja tez jeszcze tak na drinka nie bylam od czasu Nikusi,czyli juz kurde 3 lata bedzie niedlugo:szok:jenki,jak ten czas leci!kiedys co weekend sie balowalo na domowkach,a terz to normalka ze sie w domu dzieci kapie,robi kolacje,usypia i samemu pada na 'pysk':confused2:no i fajnie tak pogadac z mamkami na luzie o czyms innym niz dzieci....
kwiateczek - kurde biedulko Ty sie Nam wykonczysz...tyle do pozna w pracy i jeszcze te nieprzespane nocki:no:

Syla to sie tez rozerwalas w koncu:-)ja w sobote lekko chora bylam:sorry:wczoraj caluy dzien lalo:no:
Kasia to dobrze ze Julce nosek nie przeszkadza:-)niech je i rosnie bo pozniej moze robic foszki jak mojh synus teraz:baffled:
Maggusia witaj a link nie dziala:no::sorry:

My dzis szczepionke mamy MMR :szok:boje sie troche bo niepotrzebnie czytalam na ten temat:baffled:i jeszcze do pracy ide:no:oby przeszlo jak inne szczepionki to bedzie super:tak:
zaraz wychodzimy bo slonko wyjzalo,trzeba wykorzystac.maly drzemnie sie we wozku a potem na rzez:sorry:
milego dnia:-)

Fakt, że super tak się wyrwać z domku :tak: Polecam.

Kwiateczek i jak mały po szczepionce?

Wczoraj byliśmy w Londynie po odbiór paszportu i super czas spędziliśmy. W konsulacie zeszło nam niecałe pół godziny, a potem spacerowaliśmy po Londynie, poszliśmy na obiadek do restauracji i super czas nam minął. Oliwka trochę się wymęczyła, bo to jednak za dużo dla takiego malucha. Jak chodziliśmy tymi londyńskimi ulicami, to mała cały czas coś tam krzyczała :-D - chyba chciała przekrzyczeć tan cały gwar uliczny :-D:-D:-D Tak swoją drogą to ja Londyn bardzo lubię, ale mieszkać bym tam nie chciała.
A dziś od rana nic mi się nie chce, jakiegoś lenia złapałam.

HELLO

mnie tez sie dzis nic nie chce wczoraj sie napiklam ciast i juz mam dosc jutro znow do pracy a wcale nie odpoczelam na wolnym:no::no::no:a co sobie naobiecuje to moje heheeh,pogoda nawet niezla slonce za chmurami najwazniejsze ze nie pada:tak::tak::tak:
wczoraj mała zrobila mi kupe na dywan:szok::szok::szok::szok::szok::szok: zamiast na nocnik:-D:-D:-D jakiez bylo jej zdziwienie:-):-):-):-)

Kwiateczek -gdzie na urlop sie wybieracie do polski czy gdzies indziej????
Syla- no ja tez kilka razy taki wypadzik sobie zrobila wrocilam taka zmeczona ze szok heheh brak wprawy:tak:
Gosi- a co tam u was??? nic nie piszesz.....................
maggusia- skoro wrocilas to piszu natu jak na kursie bylo i pokazuj swoje pazurki:tak::tak: bo ja lubie ogladac.................

a to moja modnisia....................

Załączniki

• cats.jpg
    cats.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
reklama
hej
jestem w mega zlym humorze po pierwszej wizycie u lekarza:wściekła/y: i musze jak najszybciej go zmienic bo dzisiaj to myslalam ze go walne:wściekła/y: kazal mi rozebrac malego i najpierw zacaal do niego glupio szczerzyc zeby zeby sprawdzic czy sie do niego usmiechnie:baffled: jak zdziwione dziecko ma sie usmiechnac do obcego faceta????:baffled::baffled::wściekła/y: do mnie sie usmiecha i to czesto ale tylko wtedy gdy jest zadowolony. Pozniej zaczal klaskac by sprawdzic czy maly reaguje na dzwieki, owszem mrugal oczami ale nic poza tym bo zainteresowalo go co innego i nie zwracal uwagi, a lekarz uznal ze to problem!:szok: wydaje mi sie raczej ze on jest jeszcze za maly zeby jakos reagowac:nerd: a najbardziej co mnie zdenerwowalo to z pozycji lezacej zaczal ciagnac go za raczki do gory by sprawdzic czy dziecko trzyma glowe!!:szok::szok::szok: no myslalam ze go strzele!!! przeciez w ten sposob mozna krzywde zrobic!:wściekła/y:oczywiscie Konradkowi glowa zwisala do tylu i myslalam ze ten debil mu raczki powyrywa i powiedzialam zeby tak nie robil, wiec przestal:wściekła/y::wściekła/y: nawet go nie zwazyl....:baffled: na szczescie jutro ide do kliniki to sie dowiem ile maluszek wazy:zawstydzona/y: no i oczywiscie wedlug niego karmienie co 2 godziny to za czesto i musze zaczac wydluzac czas miedzy karmieniami, a jak maly jest glodny to mam mu podawac wode!:szok::wściekła/y: podawanie wody jest raczej niewskazane bo rozciencza krew a poza tym jesli moje dziecko jest glodne i drze sie z calych sil to nie bede go glodzic!:angry: stwierdzilam ze nie bede go o nic wiecej pytac, jutro jak pojde do kliniki to dowiem sie tego czego chcialam u GP:tak:i przez niego mlody byl rozdrazniony w drodze powrotnej do domu....:no:
ehh ale sie rozpisalam....:sorry:ale nie moglam wytrzymac:no:
syla ja to juz normalnie mam dosyc Londynu, nie chce za bardzo tu mieszkac ale co zrobic jak nie mam wyboru...:-(
kwiateczek i jak po szczepionce?
no wlasnie mam pytanko kiedy dziecko dostaje pierwsza szczepionke bo ten moj GP to nawet mnie nie poinformowal kiedy dziecko ma byc szczepione....:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry