ada1989
Mama Konradka :)
dziewczyny dzieki za slowa otuchy, juz mi sie troche humor poprawil
Kondzio normalnie w domu reaguje na dzwieki, jak do niego mowie czy na melodyjke z karuzeli, usmiecha sie tez czesto do mnie
po prostu wkurzyl mnie ten lekarz bo widzial moje dziecko pierwszy raz, spedzil z nim 5 minut czasu i mysli ze mlody sie nim bedzie interesowal
badanie sluchu mial i wyszlo wszystko dobrze
glowke coraz czesciej podnosi jak lezy na brzuszku a jak biore go do odbicia to prawie sztywno sam trzyma:-)
teraz tylko M mnie wkurzyl bo przyszedl z pracy i z kumplem sobie piwko pije, zamiast mi pomoc i posiedziec troche z dzieckiem, a mnie juz glowa boli bo mlody zasnac nie chcial...:-( i nawet nie moge isc sie wykapac....
ehhh...
Kondzio normalnie w domu reaguje na dzwieki, jak do niego mowie czy na melodyjke z karuzeli, usmiecha sie tez czesto do mnie
po prostu wkurzyl mnie ten lekarz bo widzial moje dziecko pierwszy raz, spedzil z nim 5 minut czasu i mysli ze mlody sie nim bedzie interesowal
badanie sluchu mial i wyszlo wszystko dobrze
glowke coraz czesciej podnosi jak lezy na brzuszku a jak biore go do odbicia to prawie sztywno sam trzyma:-)teraz tylko M mnie wkurzyl bo przyszedl z pracy i z kumplem sobie piwko pije, zamiast mi pomoc i posiedziec troche z dzieckiem, a mnie juz glowa boli bo mlody zasnac nie chcial...:-( i nawet nie moge isc sie wykapac....
ehhh...
Z jednej strony smiac mi sie chcialo a z drugiej strony bym go z checia zdzielila w morde....no ale ....
. 
mi nie klaskali a tym bardziej nie wymuszali usmiechu bo takie dziecko robi to nieswiadomie:baffleD:lekarz powinien to wiedziec