heja
my bylismy u lekarza tez wczoraj,bo Julka jakos zaczela swiszczec jak oddycha i oczko ropiec zaczelo i zaczelam sie maretwic,ze moze to plucka.trafilam na mlodego kolesia,ktory bez proszenia zbadal Ja od podstaw,wszystko co sie dalo i malutka jest ok,plucka czyste i dal tylko masc na oczko i doradzil jak sie pozbyc przeziebienia i faktycznie dzis milion razy lepiej jest

koles super i juz wiem,ze bedzie lekarzem obu moich panienek na stale

:-)
Ada- Nika tez miala taki test w wieku 8 tygodni i Julka tez ma isc na to niedlugo

czy maluy reaguje na dzwieki sama sprawdz w domu i nie bedziesz musiala sie martwic.Ja codziennie sie bawie juz grzechotka,zauwazylam ze z tysiaca jakie mamy Julka najfajnioej reaguje na drewniana grzechotke,ktora dostala od Nikusi jak przyszla do domku:-)glowka kreci ze szok i na karuzelke tez juz super reaguje wiec wiem,ze jesli na tym badaniu lekarz cos wymysli to Go oleje po prostu;-)a co do szczepionki to w gp robisz spotkanie przewaznie u nurse i gotowe

mi midwive mowila,ze to moje nowe gp tez nie wysyla powiadomien i musze sama pamietac zeby zapisac sie do piguly

a szkoda,bo z Niak zawsze mi przysylali i nie musialam myslec juz o tym

gosia- zdecydowaliscie sie na imprezke w domu w koncu ostatecznie czy jeszcze rozwazacie jakies opcje?jak znajdziesz suknie to wklej koniecznie

jak Nastka?zdrowiutka?
pinka-mialam spytac

glaszalas sie gdzies o sprzedazy ciast?robisz tak prywatnym osobom czy do polskiego sklepu gdzies?bo piszesz ze zawalona bylas ostatnio to sie zaciekawilam

ja sie wstrzymalam i nie robie bo czasu brak,ale j8uz mi zaczyna powoli brakowac cudowania przy zdobieniach

takie odprezajace pare chwil dla mnie to bylo,ale narazie odpada.poza tym mamy tu na tym mieszkanku mala lodoweczke i nawet miejsca ciezko by znalesc na torty
moje szkraby popadaly jak muchy

Nika pewnie sie w nocy obudzi,bo zasnela o 18!!!!!!!mileli dzis mi nowe okna wstawiac i tescie ja wzieli do sienbie zeby sie nie krecila,a chlopy nie przyszli bo czasu zabraklo im i beda w czwartek.Nika za to wyszalala sie z psem i padala w sekunde jak Ja przywiezli