Hej dziewczyny,oj jaka cudowna pogoda wczoraj byla,a dzis w Londynie znowu ponuro,ale zrobilo sie cieplej i to mnie cieszy.Wczoraj sedzilam mily dzien z kolezanka,przyleciala z Dablina na pare dni,pracuje tam jako stiuardesa w Ryanair i ucieszylam sie bo przenosi sie do Londyny,jest maj dobra kumpela z czasow studiow,mieszkalysmy razem ;D Spakaowalm juz rowniez torbe do szitala,sprwdzalam z roznymi listami i mam nadzieje,ze mam wszystko.Wiec moge rodzic ;D ;D ;D Dzis mialam takie dziwne skorcze,do tego od lopatki,az po bicebs,okolice serca ciagnie mnie i przeszywa bol,hmmm........ i niewiem co to?????Meczy mnie!!!
Na jutro zapowiadaj deszcz,modle sie aby nie bylo bo iz wycieczki beda nici :

Jeszcze dwa dni parcy i koniec,JUPIII..........WOLNE
Martuska milo by bylo dla Alka,aby dziadzio przyjechal i zaopiekowal sie wnuczkiem

Gratuluje Alusiowi iz moze sam sie juz poruszac i poznawac swiat o wlasnych silach,radczkuje i juz niedlugo bedzie chodzil,super ;D A dzieki za linka lipcowek,podpatrzylam czy sie moja lista zgadza ;D
Izusia fajnie ,ze jestes zadowolona,ze szitala w ktorym bedziesz rodzic to wazne,abys byla zadowolona.
Anya oj biedy Josh,zabkowanie meczacy biznes,ale coz musi to przejsc jak kazde dziecko,najwaznijesze,aby sie dowiedziec jak najwiecej aby mu zelzyc bol.Dobrze,ze mamy odswiadczone mamy na forum ,ktore nam pomagaja.Martuska jest niezawodna,cenne rady przekazuje,DZIEKI SLONKO

Anya,ale czas ucieka,Josh juz trzy miechy ma,niesamowite ;D
Leedsana jejku ale milas cierpliwosc do noszenia Sebusia na raczkach,ciezka praca :

Co sie nie robi dla babaska
Tamarunia i jak po USG???Kiedy zaplanowana cesarka???Nie przejmuj sie co do wagi,ja mialm rowniez tydzien gdzie nic nie przybralam,a potem w jednym 3kg przybralam ,szok to byl dla mnie,ale coz....Oj moja twarz to juz okraglam jak ksiezyc,a nogi,fuj jak zgrobly :

:

:
Ulinek zycze powodzenia,czeka cie duzo zmian,odwazna jestes wyjechac tak daleko,ale mieszkals juz titaj wiec na pewno soebi poradzicie.
Maja33 ja na poczatku ciazy jadlam dziennie lody i tak przez pol roku,a potem to na slodycze mnie bralo,jak nigdy nie przepadalam za czekolada tak teraz przy jednym posiedzieniu jestem w stanie zjesc cala tabliczke i wciaz mam smaki na rozne napoje,nogdy niewiem w sumie na co.....ale pije duzo ;D A ostatnio mialam ochote na kwasne i sobie narobila,bo bedea dzieckiem nie moglam takiech produktow jesc(kiszonych,kwaszonych,musztardy,cytryny,pomaranczow itp) bo odrazu dostawalm uczulenia na twarzy no i sie doigralam bo znowu ja mam i nie moge sie jej pozbyc,w pon ide do lekarza aby przepisal mi masc,bo szpetnie to wyglada :
oj ale sie rozpislam,uciekam pod prysznic
Sciskam wszystkie kobietki,ktore nie wymienila,pozdrawiam wszystkie dzieciaczki i brzuchatki zyczac milego WEKEEDNU ;D ;D ;D
Moze pozniej dolacze fotke mojego brzuszka ;D
papatki