• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Maxin, Aro

PIEKNE BRZUCHY...

jak Wam ciaza to moge przez chwile ponosic  :laugh: :laugh: :laugh:...
oj jak fajnie bylo miec taki brzuchol   :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
dziekuje za mile slowa ;) Aro twoj sliczny i przygotowany widze juz do porodu,jak mowi Martuska moze to juz w ten wekeend trzymam kciuki ;D ;D ;D Po twarzy widac zmeczenie oczekiwaniem na rozwiazanie,nieciepliwie czekamy na fotki twojej pociechy ;)

Maruska no szkoda,ze nasze mamusie nie robily sobie fotek,technologia byla tak do tylu ::) Nawet Usg nie mialy ::) Dobrze,ze Alus nie ma goraczki i czuje sie lepiej,spacerek na pewno zrobi mu dobrze ;D

Hej dziewczyki!
U nas dzis wiosenna pogoda, gdy wstalam swiecilo cudne slonce a teraz jest troszke chmur ale i tak jest juz cudnie.Powietrze takie cieple i pachnie wiosna!!!Nawet ubralam sie dzis w wiosenne kolory.Wczoraj mialam polozna i wszystko jest ok.Ale powiem wam, ze coraz bardziej sie mecze i ciezko mi normalnie siedziec bo dzidzia pcha sie na zebra.Ale damy rade.
Maxin, Ara-super brzucholki.Maxin juz niedlugo koniec pracy, to cudownie, poleniuchujesz troszke.A mowisz ze juz torba juz spakowana?Szybciutko ci poszlo.Ja zamierzam gdzies za 4 tygodnie zaczac.Arus mam nadzieje, ze na dniach urodzisz juz, bo wiem ze jestes juz zmeczona.Ale moze jak masz jeszcze sile to chodz dalej i jedz wiecej ananasow:)Oby pomoglo, trzymam kciuki!!!
Tamarunia-z ta lacina to zszokowalam sie, bo ja myslalam ze kazdy lekarz ja zna.Moja mama jest pielegniarka, jak Martuska, i ona mi mowila ze jak byla w studium to tez sie uczyla laciny(a bylo to 30 lat temu).Hm no coz, po raz kolejny przekonujemy sie ze co kraj to obyczaj.Mam nadzieje ze u ciebie ok i Fazilka ladnie przybiera na wadze.
Martuska-ciesze ie ze synek ma sie dobrze i nie goraczkuje.Caluski dla niego:):):)
Anya-duzo zdrowka dla Josha z okazji 3 miesiaca.Pewnie juz duzy cholczyk z niego.No i to zabkowanie, chyba szybko mu sie zaczelo.Na szczescie dobrze, ze to nie skaza:)
Maja33-jak sie czujesz, masz juz dolegliwosci ciazowe?Zycze ci abys miala ich jak najmniej i zebys czula sie jak najlepiej:)
Dla reszty mamusiek i brzuchatek wiosenne usciski!
Milego dnia!

dziekuje dziewczynki za pocieszenie. pewnie sobie wyobrazacie jak bardzo bym chciala zeby moj synek juz sie na swiecie pojawil, po pierwsze bo jestem ciekawa ;) a po drugie bo mi ciezko. a najgosze to rozdraznienie, no wszystko mnie denerwuje i wyzywam sie na mezu... :( liczylam na dzisiejsza noc, nic z tego, moze rzeczywiscie na weekend?? oczywiscie dam znac jak cos :D pozdrawiam kobietki i ide dalej sie wylegiwac poki moge :)

Maxin, Aro! super z was brzuchatki!!! oj teskni sie za ta pileczka, teskni... :)

aro - trzymam kciuki za rychly i lekki porod! ja tez nie mialam zadnych oznak wczesniej - Maja nadeszla bardzo z nienacka powiedzialabym ;D

zycze dziwczyny super weekendu! w koncu troche wiosny!!

no wiec na usg dowiedzielimy sie ze mala przybrala na wadze 800gram w ciazgu 4tygodni . teraz wazy oklo 2kg, ale oczywiscie to waga przyblizona. Wszytko wyglada ze jest dobrze:):):):)
dzisiaj u nas malowanie, smierdzi strasznie, mmam nadzieje,z e nie zaszkodzi dla malej ::) >:(ale siedze w pokoju oddalony7m od pokoju malowanego i drzwi i okna sa pootwierane. w koncu zaczyna sie cos dziac!
Ara!ale super brzucha masz!jej wlasnie bedzie brakowalo jak juz go nie bedzie, a teraz ciazy:):):):)
no dziewczyny ja tam pamiecie nie mam i niw wymieniam po kolei!pozdrawiam was wsztsrkie po kolei:):):):)):)

witam was piękne mamusie

maxin i ara piękne brzuszki jestem pod wrażeniem
tamarunia - cieszę się że wszystko ok i waga przybyła
izusia- moje obiawy takie sobie bolą mnie bardzo piersi i to tle nawet jeszcze nie przytyłam nawet pól kilo ale jest fajnie

pozdrawiam was serdecznie w te niedzielne popołudnie

CZESC DZIEWCZYNY !! CUUUDDDNNNEEE BRZUSIE !!!Wiecie jak wam ciaza to ja chetnie troche przyjme :laugh: bo mi sie juz tak marzy taki okraglutki brzusio :laugh: (narazie mi sie marzy a potem bede narzekac hi hi :laugh: ) U mnie wszystko wporzadku brzusio tez chyba rosnie bo spodnie takie ciasnawe i ciagle zamek sie rozpina ::)
Tamarunia ciesze sie ze mala rosnie jak na drozdzach ;D
Mam pytanko. czy ktoras z was orietowala sie na temat krwi pepowinowej ??? jak to tu wyglada ??? tak ostatnio sie zastanawialismy nad tym z moim chlopem ::) wiem ze to moze zawczesnie ale co tam :) a co wy o tym sadzicie ??
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK !!!!

witam wszystkie forumowiczki! jak weekend????
nasz byl ok, chociaz coreczka nie pozwolila zrobic zaplanowanych zakupow  :)...pojechalismy do centrum i zdazylam wejsc do jednego sklepu tylko a juz byl placz w wozku i juz nic sie nie dalo zrobic :(...trzeba bylo z powrotem do samochodu i do domu...wiecej w korkach stalismy niz bylismy w sklepach...eh, a chcialm sobie jakies rzeczy na chrzciny kupic, chyba zostana mi tylko internetowe zakupy...trudno jak to mowi stare przyslowie " kto ma dzieciatko ten ma swiatko"...

tamarunia- super wiesci!!! ciesze sie ze Fazilka ladnie przbiera na wadze! jesli chodzi o Oilatum to mozesz dostac i w bootsie i w sainsburym
kallusia - oto linki ktore znalazlam jak szukalam na stronach uk
www.babycells.com
www.futurehealth.co.uk
www.ukstemcellbank.org.uk
mam tez polskie strony- nie skorzystalam niestety jednak z tego, dwie przyczyny- to ciagle jeszcze jest bardzo droga usluga, a skutecznosc watpliwa. znaczy nie wiadamo tak naprawde czy bedzie mozna potem ta krew wykorzystac, jest to kwestia nadal dyskusyjna i rozne kregi naukowe stwierdzaja rozne rzeczy.oczywiscie gdyby mnie bylo stac to bym sie nie zastanawiala- no bo byc moze ta krew faktycznie moglaby ratowac zycie...
leedsanko- ta herbatka to pewnie plantex- ja ja mam i podaje Mai. odpukac od paru dni jest wzgledny spokoj...a ztym noszeniem na rekach, to ja tez czesto spie z Maia na polsiedzaco...a kiedy Sebusiowi przeszly kolki? i jak poradzilas sobie potem z odzwyczajeniem noszenia na rekach?
maja33- nic sie nie stalo ze pominelas Maie. ;D i sa jeszce dziewczynki na forum: Julcia Ivonki i Maja Ulinki. Olivia Magdy... ale masz racje ze duuuza przewaga chlopcow: Sebek Leedsany, Josh Anyi, Alek Martuski, Tomus Bety, Niki Baasi, Olivierek Lwicy.... no i  juz niedlugo beda jescze dwie dziewczynki Natalka Maxin i Fazilka Tamaruni, i Izusia tesz bedzie miala dziewczynke ;D przepraszam jesli pominelam jakies dzieciaczki, rowniez te w brzuszkach jeszcze! to tyle ile pamietam!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry