mala-gorzatka28
Fanka BB :)
weri - hej, trzymaj sie kochana. Ale czas leci, juz blizej niz dalej :-)
ada- ale cudny chlopak, jakie ma duze oczka :-)
a to my ....
ada- ale cudny chlopak, jakie ma duze oczka :-)
a to my ....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wczoraj moja mala kopala jak szalona caly dzien az bylam w szoku !!! z moim narzeczonym smiejemy sie ze niezle z niej ziolko bedzie i da nam niezle popalic:-)
i w osmym miesiacu poszlam na maciezynski. A juz w listopadzie czeka mnie powrót i co ja zrobie z moja kruszynka:-(ja tez przylaczylam sie niedawno wiec i ciebie dziewczyny pewnie przyjma tak milo jak mnieAle tu u was milusio dziewczyny:-)
Pozwolicie ze sie przylacze:-)
Weri rozumiem cie doskonale ja tez najpierw chcialam pracowac do samego konca ale jednak nie dalam rady, praca w hotelu ,mycie pryszniców przy 30 kg nadwadzei w osmym miesiacu poszlam na maciezynski. A juz w listopadzie czeka mnie powrót i co ja zrobie z moja kruszynka:-(
Dziewczyny sliczne te wasze bobaski ,nie ma nic przyjemniejszego dla oka jak widok dziecka:-)
Pozdrawiam

juz jakis sklep bylby lepszy marzy mi sie pomoc w szkole albo przedszkolu ale to tylko takie marzonko
zycze milego dnia:-)
na weekend ;-)
a wczesniej nie czytalam nic o tym 

moja mala tez juz chce siadac i podpiera sie lokciami, ale podobno to zawczesnie wiec jej niepozwalam :-)