Hej Kobietki ;D
Oj dlugo mnie nie bylo,a to dlatego,ze moj skarb przyjechal i mielismy wiele do nadrobienia,wieczorne rozmowyprzytulanko ;D itp. pochlonelo moj caly tydzien.A wekend spedzilam dosc intensywnie,bylam u mamay na Actonie,potem zakupy,odwiedziny znajomych,oberzalam pare dobrychfilmow,bylam na babysiter i tak czas zlecial.Musze sie pochwalic wpiatek WIDZIALAM NASZEGO SKARBA poraz pierwszy,cudowne uczucie,nie spodziewalm sie ,ze bedzie tak wyraznie widac malenstwo,seduszko silnie bilo,az bylam zdumiona,aby tak pozostalo i rozwijala sie prawidlowo

Moa byl zemna,byl bardzo podekscytowany,nie mogl uwierzyc,jak mu pokazywalismy w polozna,gdzie jest glowka,nosek itp.wszystko takie mamciupkie bo to byl koniec 9 tygonia,ale juz mozna bylo rozpoznac zarysy,CUDOWNIE.A w szpitalu Whittington mila niespodzianka nas spotkala,poniewaz kobieta obsugujaca USG byla Polka :laugh:,milo bylo porozmawiac w naszym ojczystym jezyku.Teraz czekam na soptkanie z polozna 27 pazdz..
GOSIEX bardzo mi przykro :-[ mam nadziej,ze psychicznie czujesz sie dobrze i nie tracisz nadziej,wspanale ,ze masz tak wielkie i tak wazne wsparcie w mezu.My rowniez myslismy o tobie i zyczymy ,aby wasze szczescie szybko do was powrocilo i abyscie mogli ponownie starac sie o fasolke,Zycze jak naj
Nie bylo mnie troche i widze,ze juz moge poznac was kobietki ze zdiec,fajny pomysl,jak tylko znajde i naucze sie wstawiac fotki,zaraz to uczynie.
Lwica sliczu brzuszek i jakradosna mamauska,super fotka,ojjak ja nie moge sie doczekac brzuszka,cos tam rosnie,ale wolno :
Iwonke widze teraz po kim odziedziczylam urode Julcia

Wygladaszbardzo modo,fajowo ;D
Martuska szkoda,ze fotka taka malutka,ale moze zjandziesz inna fotke i zobaczymy twoja sliczna buske
Mam nadziej,zeteraz bede czejsciej zagladac,bo nie jestem w temacie,a widze ze duzo ciekwakostek mowicie,ktore warto zapamietac,Super porady,oj przyszle mamy beda dobrze przyotowane na wychowywanie swoich pociech na obczyznie.My z miekankiem socjalnym na razie poczekamy,choc mam juz wszystki papiery i duzo sie dowiedzilam,ale najpier chcial bym zalatwic rezydenta,musze zadzwonic do Home Office.Moze ktoras z was wie cos wiecej,jak tak to prosze o informacjie??????????
Oj Dziewczyny wracam do pracy,bo wlasnie malensto ktorym sie zajmuje wstalo.Bede pozniej
Pozdrowionka i buziaki dla brzuszastych i mamausiek

pa