• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Czesc piekne Matki Polki. Tez niedlugo sie pokaze tylko naucze sie wklejac zdjecia
Aniubaniu - ja dawalam Tomkowi Infacol dostaniesz go w kazdej aptece i supermarkecie (np Tesco). Tylko prawde mowiac nie wiele to pomoglo, musisz to podawac przed kazdym karmieniem, co tez jest uciazliwe. Wiesz co mi pomoglo - dieta bzmleczna- i jak reka odiol!!
O ile jednak pamietam karmisz butlka - sprobuj zmienic mieszanke na bezmleczna (tzn. nie bazujaca na mleku krowim) - musisz popytac o to w aptece albo health visitor bo nie pamietam nazwy - ale jednej znajomej to pomoglo. Slyszlam tez ze Hippo organic tez robi roznice.
Pozdrawiam mocno

Czesc DZiewczyny...

Ciesze sie, ze spodobal sie Wam pomysl ze zdjeciami :) Fajnie wiedziec jak wygladacie...Mam jednak nadzieje,ze nasze spotkanie dojdzie niedlugo do skutku i osobiscie bedziemy sie mogly wszystkie poznac...
Lwico super wygladasz!!!Ciaza najwyrazniej ci sluzy :) Martuska fajna masz rodzinke.Jeszcze troszke i znow bedziecie we trojke :)

Ja tez wklejam swoja foteczke :D
p825006135va.jpg

Pozdrawiam wszystkie mamy i dzidzie i zmykam spac ;) Dobrej nocki....

Hej Kobietki ;D
Oj dlugo mnie nie bylo,a to dlatego,ze moj skarb przyjechal i mielismy wiele do nadrobienia,wieczorne rozmowyprzytulanko ;D itp. pochlonelo moj caly tydzien.A wekend spedzilam dosc intensywnie,bylam u mamay na Actonie,potem zakupy,odwiedziny znajomych,oberzalam pare dobrychfilmow,bylam na babysiter i tak czas zlecial.Musze sie pochwalic wpiatek WIDZIALAM NASZEGO SKARBA poraz pierwszy,cudowne uczucie,nie spodziewalm sie ,ze bedzie tak wyraznie widac malenstwo,seduszko silnie bilo,az bylam zdumiona,aby tak pozostalo i rozwijala sie prawidlowo :)Moa byl zemna,byl bardzo podekscytowany,nie mogl uwierzyc,jak mu pokazywalismy w polozna,gdzie jest glowka,nosek itp.wszystko takie mamciupkie bo to byl koniec 9 tygonia,ale juz mozna bylo rozpoznac zarysy,CUDOWNIE.A w szpitalu Whittington mila niespodzianka nas spotkala,poniewaz kobieta obsugujaca USG byla Polka :laugh:,milo bylo porozmawiac w naszym ojczystym jezyku.Teraz czekam na soptkanie z polozna 27 pazdz..

GOSIEX bardzo mi przykro :-[ mam nadziej,ze psychicznie czujesz sie dobrze i nie tracisz nadziej,wspanale ,ze masz tak wielkie i tak wazne wsparcie w mezu.My rowniez myslismy o tobie i zyczymy ,aby wasze szczescie szybko do was powrocilo i abyscie mogli ponownie starac sie o fasolke,Zycze jak naj ;)

Nie bylo mnie troche i widze,ze juz moge poznac was kobietki ze zdiec,fajny pomysl,jak tylko znajde i naucze sie wstawiac fotki,zaraz to uczynie.

Lwica sliczu brzuszek i jakradosna mamauska,super fotka,ojjak ja nie moge sie doczekac brzuszka,cos tam rosnie,ale wolno ::)

Iwonke widze teraz po kim odziedziczylam urode Julcia :)Wygladaszbardzo modo,fajowo ;D

Martuska szkoda,ze fotka taka malutka,ale moze zjandziesz inna fotke i zobaczymy twoja sliczna buske ;)

Mam nadziej,zeteraz bede czejsciej zagladac,bo nie jestem w temacie,a widze ze duzo ciekwakostek mowicie,ktore warto zapamietac,Super porady,oj przyszle mamy beda dobrze przyotowane na wychowywanie swoich pociech na obczyznie.My z miekankiem socjalnym na razie poczekamy,choc mam juz wszystki papiery i duzo sie dowiedzilam,ale najpier chcial bym zalatwic rezydenta,musze zadzwonic do Home Office.Moze ktoras z was wie cos wiecej,jak tak to prosze o informacjie??????????

Oj Dziewczyny wracam do pracy,bo wlasnie malensto ktorym sie zajmuje wstalo.Bede pozniej
Pozdrowionka i buziaki dla brzuszastych i mamausiek :D :D :D pa

Witam MISKE T na naszym farum,mam nadziej,ze szybciutko oznajmisz nam wspaniala nowinke,zycze powodzenia i szybkiego zafasolkowania,PRZESYLAM MOC POZYTYWNYCH FLUIDOW ;D ;D ;D
POZDRAWIAM ;)

CZesc Maxin - pamietam pierwszy skan- to bylo niesamowite- wszystko takie malutkie. A przy drugim bylo widac wyraznie profil maluszka i lapki wyciagniete nad glowe- dokladnie tak jak teraz spi.

Aniabania wiesz wywiedzialam sie troche o tym mleku- jest odpowiednik sojowy- Cow & Gate Infasoy- ale to powinien zalecic lekarz albo pielegniarka.
Warto jednak zawsze sprobowac zmienic mieszanke na inna. Co slyszalam o organic:- to wiadomosc od znajomej- ze uzywane jest tylko mleko z jednej malej farmy, a nie z kilkunastu duzych, wiec takie mleko nie uczula(. podobno)

Ivonek naprawde pieknie wygladacie! zgadzam sie z Maxin, ze julcia odziedziczyla urode po tobie ( w sumie nie widzielismy taty O0)
pa pa

DZiękuję Wszystkim Dziewcznom za miłe przyjęcie!Mam nadzieję, że szybko do Was dołącze :) Przyszłe MAMY naprawdę pieknie wygladają a nie wspomne już o Dzidziach! :)

Dziewczyny dziekuje za mile slowa i ciesze sie ze poszlyscie w moje slady.

Ivonek obie wygladacie slicznie i nawet nie widac ze urodzilas dziewczynke,mam nadzieje ze mi tez uda sie wrocic do dawnej figury,narazie rosnie tylko brzuszek i to znacznie,ale musze przyznac ze dobrze sie z tym czuje.

Martuska mam nadzieje ze uda Ci sie wkleic wieksze zdjecie,z tego chybabym Cie nie rozpoznala.

Maxim fajnie ze juz jestescie razem,wiesz z Acton na Ealing nie jest tak daleko wiec moze przy nastepnej okazji odwiedzin u mamuski zachaczysz o Ealing.Ten kto scan wymyslil na order zasluzyl.

Pozdrawiam wszystkie mamuski i czekam na reszte fotek. :laugh: :laugh: :laugh:

A co do spotkania to ja siedze w domciu wiec dla mnie nie ma problemu.Nie wiem jak daleko dla Was jest Hamersmith,ale tam jest polska knajpa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry