• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

U nas w domku oczywiscie w tv mecz,ciekaw ja nam pojdzie,a ja kozystam z wolnego kompa i sprobuje wkleic fotke mam nadziej,ze sie uda?????
Wczoraj laski zjadlam kebaba,niegrzeczna jestem,wiem,ze niewolno jest fast foodow,ale mialm ogromna ochote i powiem wam,ze dzis fatalnie sie czulam,palilo mnie w brzuchu i tak bardzo niewygodnie mi bylo.
Lwica no pewnie,ze na Ealing nie jest daleko i dosc czesto jestem tam z mamcia na zakupach,a co do spotkania na Hamersmith czemu nie,w sumie ja mieszkam na polnocy,ale zawsze mozna dojechac,a tak mozemy sie zobaczyc i przy poslkim jedzonku i kawci,czy herbaci polkotkowac ;D
A jak tam z waszymi urodzinkami,napiszcie dziweczyny kiedy obchodzicie,ja jeszcze musze czekac do 29 listopada :),mam nadziej,ze brzusi urosnie,bo chyba po trzecim miesiacu juz powinno cos byc widac???U mnie niby cos tam jest,ale bardzie chyba jak sie najem ;D Kurcze mam chyba obsesje na tym punkicie,bo gdzie ide to widze wszedzie duze sliczne brzusie :D
pozdawiam ;D

reklama
Czesc Dziewczyny :)
Dzieki za mile slowa.Po ciazy rzeczywiscie szybko udalo mi sie wrocic do formy sprzed.Ale tez duzo w ciazy nie przytylam.Tylko (a moze az) 13 kilo.

Wlasnie ogladam mecz.I trzymam kciuki za naszych chlopakow.Na razie jest 1:1.Kurcze.Moglibysmy wreszcie utrzec nosa tym Anglikom...

Maxin jak milo, ze znow jestes :) daaaawno Cie nie bylo.Kobietki jeszcze raz dzieki za mile slowa.Uciekam kibicowac naszym pilkarzom.Obysmy wygrali...

Dobrej nocy.Pa ;)

U nas sytuacja w domu napieta piekna bramke szczelilismy,ale Anglie zawsze nas musza wyprzedzic,mam nadziej,ze im wkoncu do kopiemy ;D ;D ;D
probowalm wkleic zdiecie mam nadzieje ze sie uda.Wiec przesylam nasze zdiecie,znamy sie z moim skarbem 11 lata,a malzenstwem jestesmy jak widac na suwaczku prawie 6 miechow ;D ;D ;D
kw0ky.jpg

trzymam kciuki aby poszlo :) ??? :) jak sie uda to zrobie mojemu brzusiowi fotke jak bedzie cos widac ;D

Maxin bardzo ladna z Was para.Wiesz, ze nawet jak sobie myslalam, jak mozesz wygladac, to bylam pewna, ze masz krecone wlosy :) Niezla laseczka z ciebie :)

A co do meczu...To szkoda slow...Aj 2:1 dla Anglii...
Ide spac.Troche mi sie humor popsul po tej przegranej, ale mam taka cicha nadzieje, ze nadejdzie jeszcze taki dzien, kiedy Anglicy beda miec nosy na kwinte.... ;)

Ciao ( jak mawia moja kolezankaa Claudia :) )

Maxim fajna z Was parka i niezly staz ale chyba Was przebijemy;14.5 roku razem z czego 8 lat malzensstwa.

Ivonek co do meczu to tez mialam nadzieje ze utrzemy angolom nosa,no ale coz nie tym razem.

Narazie spadam bo jade zawiezc kolezanke na kontrole do lekarza z jej 3 miesieczna coreczka.Pa

Maxin ;D ;D My sie chyba znamy ;D Czy twoj maz byl menagerem w pubie u Toma?? Pracowala tam moja kumpela Asia. W sumie przetanczylysmy razem kilka imprezek ;D ;D

Witam sedecznie, dziekuje dziweczyny:Ivonek,Lwica za mile slowa,az sie zaczerwienilam ;) ;) ;)
Aniabania calkiem mozliwe,skoro mowisz,ze mnie znasz i to co piszesz zgadza sie w 100% ;D ;D ;D,twoja fotka jest malutka wiec Ciebie tak dokladnie nie widac.Ale mile zaskoczylas mnie ;)Swiat i Londyn jest jednak maly :D :D :D Jak bedziesz miala wieksza fotke prosze wyslij,a na pewno cie skojarze.Z Asia masz dalej kontakt? ;D ;D ;D Jak twoje pociechy?

Co do meczu to faktycznie porazka,my rowniez czekamy aby kiedys stal sie cud i nasi pilkarze pokazali cos wiecej,ale chyba nie za naszych czasow ::)

Lwicato super ,ze z mezem jestescie juz tyle z soba,kochacie sie i sznujecie,wspieracie to najwazniejsze,piekna cyfra,zycze potrojenia i mnozenia lat wspolnego pozycia ;)

Maxin z Asia dalej utrzymujemy kontakt. Niestety teraz wrocila do Polski, rok akademicki sie zaczal :( Byla tutaj cale wakacje. Ostatni raz widzialam Cie na jej imprezie pozegnalnej. Tyle sie zmienilo od tego czasu. Ty jestes juz mezatka i dzdzius w drodze, a mysmy "dorobili" sie dwojki dzieci ;D Moj facet to dziq, 2 metrowy chlop, wiec moze teraz bedzie Ci latwiej ;D
Fotke postaram sie wkleic jak najszybciej, ale najpierw musze jakas zrobic ;)

Ivonek bardzo ladna mama z Ciebie ;D
Wpadne pozniej, ide baki karmic ;D

reklama
Aniaubaniau no tak kojarze,duzo sie pozmienialo,ale to fajne :D za niedlugo bedziemy mogly sie zobaczyc juz w rodzinnym gronie ;D ;D ;D ty juz z duzymi dziewczynkami,a ja dopiero bede sie wprawiac.A powiedz mi jak to u was jest z tymi blizniakami??
To rodzinne???Fajowo,ze masz bliznaki ja zawsze chcialm miec dwojke,sa takie pocieszne,jedno oczywiscie jet rowniez wspaniale miec,ale jakosc z bliznakami wiem ,ze jest wiecej roboty,ale tak weselej,no niewiem po prostu inaczej ;D
Ja sobie dajecie rade i gdzie Aniu teraz mieszkacie??????Koniecznie mosimy sie uwowic z kobietkami na plotuchy ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry