• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witam w ten pochnurny ranek,ja dzis wyjatkowo wczesnie wstalam,dzien wolny zamiast pospac dluzej to niestety sie nie udalo.
Jak dzis moje drogie sie czujecie??????????Jak nastroje i humorki.Ja powiem,ze czuje sie swietnie,dzis rozpoczyna sie 11 tydzien,przyszedl mi wlasnie wczoraj nowy appointment na 19 grudnia ;) ;D ;)
Niewiem jak wy sie czulyscie Iwonek, Aniabania,Lwica na poczatku ciazy,a chodzi mi dokladnie o sen?Bo ja zuwazylam,ze czasmi jak sie w nocy obracam,to tak dziwnie nie ciagnie u dolu brzuszka i czasmi mam taki maluski jakby skorcz.Czyzby malentwo sie jakosc ze mna przewraca,oczywiscie nic jeszcze nie czuc,pewnie pozniej.A kiedy poczulyscie pierwsze ruchy????????
A jak nowe mamuski spia??????????
Pozdrawiam i zycze milej soboty ;D ;D ;D

Czesc laseczki!!!
Maxin - ja tez zerwalam sie wczesnie, gdyz maluszek zglodnial o 5 i nie moglam juz spac!!!! ::)ale przynajmniej pranko zrobione. :D
Mowi sie ze pierwsze ruchy czuje sie kolo 20 tyg. ale ja czulam je znacznie wczesniej - tu nazywa sie to "motyle w brzuszku", a potem to juz sa prawdziwe kopniaczki i to wlasnie wtedy kiedy ty chcesz spac!!! ::)

Co jeszcze mi sie przypomnialo: na poczatku ciazy mialam bardzo wyrazne sny, ktore pamietalam - co zdarza mi sie rzadko.

A macie cos takiego, ze odrzuca was np. od kawy czy innych pysznosci?- powiem wam, ze jeszcze przez 3 miechy po porodzie nie moglam nawet wachnac kawy, a restauracje serwujace curry omijalam szerokim lukiem.

Aniabania probowalas Infacol? pomaga?

pa pa caluski 102!!!!

Powiem ci Beta,ze ja nie moge wachac nic smazonego,niemowiac o miesie smazonym,poprostu nie moge tego wachac,jak przechodze kolo knajpki z takowym jedzonkiem i naprawde nie moge.A co do kawy to nie pije w ogole,ale slyszalm,ze kobiety tak maja,ze nie moga zniesc zapachy kawy podczas ciazy.
Co do snow powiem ci,ze to jest ciekawe,bo ja tak jak mowisz pamietam je dokladnie,czasmi po trzy watki mi sie snia i sa takie kolorowe ;D

A jak tam z tymi przesadami???????????Czy naprawde sie sprawdzaja???????????????Jak to jest z lancuszkami,paskami,czy dzidzi przez to naprawde moze owinac sie pepowina czy to tylko takie zababony,bo w sumie kumpela i o tym powiedzial i faktycznie sie tak stalo ::)Ciekawe,tyle tego jest.......

Ja dzis wstalam wczesnie jak zwykle dzidzi chcialo siusiu:)...a moj nastroj fatalny poprostu chyba za duzo sie wkurzam wszytsko mnie denerwuje:( moze to jest spowodowane tym ze od 2 dni budze sie w nocy z bolem brzuszka??Dzis poczulam takie klocie jakby motylki sama nie wiem czy to ruchy??Juz nie moge sie doczekac jak zacznie mnie kopac moje malenstwo ::)
Jak tam mamuski sie czujecie??Bo mi mi dzidzi daje w kosc:)ale to znak ze tam jest <jupi>

To calkiem mozliwe Maggussia,ze to ruchy bo juz powinnas cos czuc.Wspaniale ;D ;D ;D.
Ja wlasnie sobie zrobilam test na IQ,pytania ciekawe niektore zabawne.A ztym susianiem to jest motyw,a co dopiero bedzie pozniej jak fasolka bedzie juz wieksza,oj,oj,chyba co piec min.bede latac, :D :D :D

Dzięki Maxin78 za słowa otuchy,ostatnio rzeczywiście nie staram się tak mocno i intensywnie myśleć o dzidzi, jak ma być to będzie!!! :) Teraz siedzę sobie w domu, zasmarkana cała bo dopadła mnie jakaś grypka czy coś takiego podobnego! :( koszmar!!!Pozdrawiam wszystkie Dziewczny!!!

Miska T wracaj szybko do zdrowka,slyszalam,ze dobre na przeziebienia jest herbatka z cytynka i miodem,siedz sobie w cieplym lozeczku ,mam nadziej,ze szybko przejdzie ;D
A ja dzis pospacerowalam,pogoda byla super wiec przyjemnie bylo,a teraz sie najadlam lodow i pekam.
Ok uciekam sie polozyc
PAPATKI LASKI ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry