Witajcie

Kurcze zjadlam kolacjie i powiem wam,ze wszystko wraca...........uffffff chyba bedzie cos mi sie czuje niewesolo,gulasz ktroy tak uwielbiam chyba mi nie podszedl,uffffffff......A dzis snowu mam smutasy niewiem czemu,zamiast sie cieszyc to mi tak smutno :-[Lzy same ciekna,troche sie zaczynam przejmowac tym wszystkim,zmiana miszkana,wlasnie szukamy i przechodze koszmar aby sie zdecydowac i polapac to wszystko finansowo..........do tego dochodza inne mysli i tak jakos mi zle :-[
To fakt
Aniabania,Iwonek ze jestemy z tego samego rocznika,ale widze,ze w sumie panny w naszym gronie nie sa az tak modziutkie

No fakt
Tamarunia i Maggusia sa mlodsze od nas,ale czy to ma znaczenie,pewnie,ze nie,dogadujemy sie wiec nie czuc roznicy wieku ;D ;D ;D
Beta to fakt,ze malentwa wyczuwaja humorki mamusiek w koncu siedzilay(a u nietorych nadal siedza ;D)u nas w brzusi tyle miesiedzy wiec znaja nasze nasroje,a tez w koncu sa malymi istotkami,ktore maja gorsze i lepsze dni jak dorosli,tylko jeszcze nie moga ich odroznic,zycze aby Tomcio sie rozchmurzyl i wstal jutro z duzym umiechen na twarzy
Tamarunia fajnie opisalas to wszystko i na pewno dziewczyny ktore o tym nie wiedza teraz juz maja sprawe swietnie wyjazniona,juz niedlugo wizyta u poloznej,zdaj relacje jak bylo?A jak w ogole sie czujesz? ;D ;D ;D
Miska T i Aniabania wracajcie kobietki do zdrowka,na jesien widze wszyscy lapia jakies przeziebienia,bierzcie dziweczyny duzo witamin i tone czosnku i duzo hrbatki z cytrynka i miodem

Hej
ARA widzialm cie juz na innych watkach,ale dlugo do nas nie zagladalas,fajnie,ze jestes ;DGrono sie powieksza,to ile juz nas jest mamci na obczyznie???????Jak na razie naliczylam ok 10!!!!!Mam nadziej,ze sie nie pomylilam w liczeniu,hi,hi,hi
A co do spotkania moze zorganizujemy je w nowym roku,co wy na to,teraz duzo dziewczyn jedzie do Polski,wiec mozemy sie wstepnie umowic na STYCZEN??????????Najlepiej by bylo na wekeend,co wy na to?????????Jak macie ochote to czekam na wasze propozycje????????Jak kiedys Iwonek wspominal moze dobrym punktem spotkania byl by Hammersmith w Poslkiej knajpce???????
POZDRAWIAM GORACO