• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

spotkanie w styczniu brzmi rewelacyjnie :D a i hammersmith uwazam za wspanialy pomysl :D to ja juz sie nei moge doczekac :D

a powiem wam, ze mam dola :( jakos nic mnie nie cieszy, z mezem sie kloce, praca mnei denerwuje :( ech...az mi przykro ze nie potrafie jakos sie podniesc i czerpac z ciazy wszystkiego co najlepsze. ostanio mialam sporo nerwow i zastanawiam sie czy nie wplynei to negatywnie na moja myszke :( czy jej nie zaszkodzilam :( ech...

reklama
Witam wszystkie panie.
Nie moge uwierzyc nie bylo mnie zaledwie kilka dni a tu tyle zaleglosci i musze przyznac ze troche zajelo zanim nadobilam.
Na poczatku witam wszystkie nowe dziewczyny i ciesze sie ze nasze forum sie rozrasta.

Co do wieku to naleze do tych co zawyzaja srednia i jak beta mam 29 lat,smiejemy sie z mezem ze przed 30 udalo nam sie wyrobic hi hi hi.

A spotkanie w styczniu,hm jak tylko dzidzia sie nie pospieszy to powinnam sie zglosic a termin mam na 24 najwyzej zawieziecie mnie na porodowke.Osobiscie wolalabym wczesniej no ale jak widze nie bardzo sa na to szanse :(,poniewaz duzo z Was wyjezdza,zycze milego odpoczynku.

Moja dzidzia 1 duzego kopniaczka zafundowala mi w 19 tygodniu tuz po scanie ;D,wczesniej cos czulam ale nie bylam pewna czy to to.A co do macierzynskieko to przysluguje nam przez 6 miesiecy w kwocie 106 funow tygodniowo.

Zycze powrotu do zdrowia,ja wczoraj odczuwalam lekki bol gardla wiec od razu plukalam woda z sola mam nadzieje ze pomoze.Co do czosnku to chyba nie dalabym rady tak zjesc na kanapce nigdy nie przepadalam za czosnkiem.
Poza tym jesc moge wszystko nie mam problemu z zapachami,jedynie mojego brata gonie jak mi gdzies dym z papierosa doleci,na szczescie dla mnie pali na zewnatrz.

Ale sie rozpisalam,ale jeszcze mam tylko jedno pytanko.Wybiera sie ktoras z Was na Baby show na Olimpi,zapowiada sie niezle.
Moj maz byl zmuszony do zarezerwowania sobie wolnego czasu na ta sobote,mam nadzieje ze cos ciekawego znajdziemy,bo niedlugo powinnismy skompletowac wyprawke,a jak do tej pory jeszcze nic nie mamy.

Pozdrawiam wszystkie mamuski te obecne i te przyszle i zycze wytrwalosci tym probujacym,czasami nie jest to takie latwe,ale jak pozniej cieszy.
Do uslyszenia pozniej.Pa

Cześć! To ja dołączam do grona starszych dziewczyn! :) Za kilka dni skończe 29 latek,i chyba już nie zdąże przed 30-tka z dzidzią :( a tak się staramy!!! ;D Pozdrowionka

Miska T ja tez myslalam ze nie zdaze a jednak sie udalo,a do pazdiernika przyszlego roku jeszcze troche zostalo.
Powodzenia i trzymamy kciuki i w razie czego gdybym zapomniala to zycze Ci wszystkiego najlepszego z okaji urodzin i dzidziusia w najblizszej przyszlosci.
Ciesze sie ze jast nas wiecej 29 latek. :laugh:

Dziewczyny a gdzie reszta zdjec,no pokazcie swoje sliczne buzki.

Dziewczyny nie ma sie co wiekiem przejmowac ;D Ja nadal czuje sie jak 20 latka ;D Do tej pory nawet ciuchy takie nosilam, ale chyba czas to troche zmienic bo mam dwojke dzieci i przeca z golym brzuchem fikac juz nie bede ;D
Zalaczam moje zdjecie, niestety jest ono sprzed roku, wiec troche nie aktualne, postaram sie wyszukac cos nowszego ;D
aaa3dg.jpg

Aniabania z tym ubiorem to moze nie przesadzaj,przeciez nadal jestesmy mlode,a nie chcemy zeby nasze dzieci mialy babcie za mamy i wstydzily sie nas.
Wazne zeby nadal mlodo sie czuc i fajnie ubierac to i samopoczucie bedzie lepsze.
Fajna fryzurka.

reklama
Oj, nie zamierzam az w takie skrajnosci popasc z ubiorem ;D Aczkolwiek na zakupy czas sie wybrac bo po ciazy nie mam za bardzo co na siebie zalozyc ;D
Dziekuje za komplement. ;D Bylam zmuszona skrocic znacznie wlosy, po porodzie mialam strasznie zniszczone. Wygladam jakos dzieki mojej kochanej fryzjerce ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry