Witam wszystkie panie.
Nie moge uwierzyc nie bylo mnie zaledwie kilka dni a tu tyle zaleglosci i musze przyznac ze troche zajelo zanim nadobilam.
Na poczatku witam wszystkie nowe dziewczyny i ciesze sie ze nasze forum sie rozrasta.
Co do wieku to naleze do tych co zawyzaja srednia i jak beta mam 29 lat,smiejemy sie z mezem ze przed 30 udalo nam sie wyrobic hi hi hi.
A spotkanie w styczniu,hm jak tylko dzidzia sie nie pospieszy to powinnam sie zglosic a termin mam na 24 najwyzej zawieziecie mnie na porodowke.Osobiscie wolalabym wczesniej no ale jak widze nie bardzo sa na to szanse

,poniewaz duzo z Was wyjezdza,zycze milego odpoczynku.
Moja dzidzia 1 duzego kopniaczka zafundowala mi w 19 tygodniu tuz po scanie ;D,wczesniej cos czulam ale nie bylam pewna czy to to.A co do macierzynskieko to przysluguje nam przez 6 miesiecy w kwocie 106 funow tygodniowo.
Zycze powrotu do zdrowia,ja wczoraj odczuwalam lekki bol gardla wiec od razu plukalam woda z sola mam nadzieje ze pomoze.Co do czosnku to chyba nie dalabym rady tak zjesc na kanapce nigdy nie przepadalam za czosnkiem.
Poza tym jesc moge wszystko nie mam problemu z zapachami,jedynie mojego brata gonie jak mi gdzies dym z papierosa doleci,na szczescie dla mnie pali na zewnatrz.