• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Ale tu szytko szybko sie dziej ;D
Witam moje drogie,co za dzien, jaka pogoda dziwna ::)
Aniabaniafajowo ci w tej fryzurce ;)Teraz to cie juz pamietam,no przetanczylo sie troche imprez razem,a teraz z nas mamcie,przeslij fotki twoich slicznotnek,jak zdrowko??????
Miska T. aby @ sie nie zjawil,moze to wlasnie to,trzymam kciuki ;D
Lwicaja tez ide na babyshow jeszcze niewiem dokladnie kiedy,ale chyba w sobote ok. 12.00 wiec moze sie rozpoznamy,jak tam twoj brzusio,pewnie juz duzy ;D
Dorcia WITAM W NASZYM GRONIE,SYNEK SLODZIUTKI,DZIECI TO MAJA FAJOWO SZYBKO SIE PRZYZWYCZAJAJA DO ZMIAN,ZYCZE TRAFNEGO STRZALU,ABY FASOLKA ZAWITALA U WAS JAK NAJSZYBCIEJ,POWODZENIA ;D ;D ;D
Ara jak twoje zdrowko i dzidzi,ciebie rowniez moze zobacze na show?????
A gdzie podziala sie Iwonka czyzby juz wyjechala do Polski???????
Ok uciekam zjesc pozny obiadek,pozdawiam goraco moje mile kolezanki,papatki ;)

reklama
Czesc kobietki :)

Ale sie tu dzieje na naszym forum :) ale to bardzo dobrze.Jak fajnie,ze co i rusz przybywaja nowe mamusie.Witam wszystkie nowe mamy :) Ja jak zwykle jestem raczej wieczorem, gdy moj maly baczek juz smacznie spi.
Aniubaniu ja bym ci dala najwyzej 20 latek.Kurcze mamuski chyba macierzynstwo odmladza :D i absolutnie prosze mi tu nie pisac o zmianie stylu ubierania!!!Macierzynstwo nie oznacza wygladania jak stara baba(za przeproszeniem) :)
Maxin jeszcze nie polecialam, ale za tydzien o tej porze bede juz w domku w Polsce u moich rodzicow :) i posiedze tam troszke ahmmm....Tylko meza bedzie brak :(

Kochane uciekam.
A na wieczor troche humoru :D

00016ev.jpg

00026kn.jpg

00769be.jpg

00824zy.jpg

:D

witam
piszecie o zmianie stylu ubierania sie majac juz dziecko napisze wam jak bylo u mnie,oczywiscie stylu ubierania nie zmienilam jak zwykle spodnie plaskie podeszwy totalny luz,jak moje dziecko mialo jakies 4 lata zmienilam prace noi okazalo sie ze nie wygladam jak mama a raczej jak siostra niektore klientki nawet niewierzyly ze mam meza a co dopiero dziecko,(podobno mlodo wygladam)w sumie mi to nie przeszkadzalo nawet sie cieszylam ze za pare latek bede jeszcze calkiem dobrze wygladac problem pojawial sie w momencie gdy trzeba bylo cos powazniejszego zalatwic w banku czy innej instytucji inne podejscie maja do kobiet w sztruksach a inne w garsonce,ale da sie to przelknac i nigdy w zyciu nie zamienie tego luzu na meke w dopasowanym zakieciku.papa

CZesc kobitki!!!
Pozdrawiam wszystkie nowe mamy i przyszle tez.
ha ha ha(cha, cha) Ivonek, ale zapodalas!!!!!! ;D - a ten biuscik to taki jak po karmieniu :laugh: :laugh: :laugh:- lekki lifting by sie przydal!!

Aniabania - no swietnie wygladasz!- czy to sa zdjecia juz po ciazy? - z tego malego zdjecia wyobrazalam sobie ciebie troche inaczej, ale tam przeciez bylyscie w cala trojke.

Miska tez doloze sie do zyczen i oby bociany byly przychylne!!! (moze jakis wabik?)

Dorcia, a jaki masz kontakt z mamami angielkami - czy sa przyjazne?- slyszalam, ze przy szkolnej bramie mozna zawrzec dobre znajomosci, prawda to?

Zmykam kobialki bo tomek nabawil sie katarku i ciagle pochlipuje bo nie moze oddychac.
Zadzwonilam na NHS Direct i jestem pod wrazeniem - poradzili mi co robic, zeby ulzyc synkowi ( w sumie to wiedzialam, ale pierwsze przeziebienie troche przeraza). Kichaczki i kaszlaczki :P

Beta-mamuski sa bardzo przyjazne, zaraz na poczatku same mnie zaczepily no ale niestety ze mna sie jeszcze niedogada och moj biedny angielski(jak mi wstyd....) :-[

Spoko Mamuski!wy sobie preacujecie,a ja:( zostalam zwolniona z powodu ciazy wyobrazacie to sobie??totalna zalamka ta Anglia jest cala nienormalna!teraz to juz nawet nie wiem o co mam sie ubiegac...

Maxim ja tez o tej godinie powinnam juz byc wiec jak nie bedzie zbyt duzo ludzi to moze akurat sie rozpoznamy.A brzusio juz spory,ale jeszcze sie tocze.

Ivonek musze przyznac ze poprawilas mi humorek,jest tylko jeden problem zawsze chcialam skoczyc na bandzi,ale chyba zrezygnuje nie chcialabym zbierac mojego biustu z ziemi.

Dorcia tak trzymaj,a co do angielskiego to jestem pewna ze za niedlugo bedziesz niezle smigac.

Dorcia oby katarek Tomciowi szybko przeszedl,bo to niezle meczy.

Maggusia tak mi przykro,co za wrednego szefa masz z checia bym mu przywalila.

Ja wlasnie wcinam salatke owocowa co by malenstwu witaminek dostarczyc,dobrze ze dzisiaj lepsza pogoda niz wczoraj od razu samopoczucie lepsze.Buziaczki

::) No co Ty, Maggusia, jak to Cie zwolnili?? Jesli mialas podpisana umowe z pracodawca nie moze Cie zwolnic!! Moze udasz sie do Citizens Advice Bureau, udziela Ci bezplatnej porady co do twoich praw. Qrde, dziewczyno, mozesz podac swego pracodawce do sadu i z pewnoscia wygrasz sprawe. Nawet jesli taki patafian slownie Cie obrazi, ze wzgledu na twoj stan, moze trafic do sadu!!

Kurde Magussia nie moge uwierzyc,ze zostalas zwolniona,co za bencfal :o,aniabania ma racje zinteresuje sie tym jezeli mialas umowe,Kurde niefajnie,ale mam nadziej,ze sprawa sie rozwiaze ;)
Ivonek fotki mnie niesamowicie roznbawily,dawno sie nie usmialam tak,hi,hi,hi,
Dorcia masz racje co do stylu ubierania,ale jezeli ma to tak wygladac,ze mam miec problemy z zalatwieniem czegos bo nie wygladam jak mam,to sral ich pies,ja stylu nie zmienie.Zawsze wszyscy mi mowia jak pewnie mlodziutka jestem,ale tak tez sie czuje i to najwaznioejsze.W ciuszkach ,w ktorych najwygodniej sie czuje bede chodzic do memontu (jezeli w ogole przyjdzie taki) kiedy sama nie postanowie tego zmienic,ale nie pod dyktando wielku,czy statusu rodzinnego ;D ;D ;D
Lwica co do godzin i dnia moze sie to zmienic,bo w sobote na 12.00 jestem umowiona aby obejrzec mieszkanko,powiem,wam ze zaczynam sie przejmowac jak to bedzie i to bardzo,bo ciezko znales za spoko cene 1 bed.flat,a troche na dzien dzisiejszy te ceny w dzielnicach, w ktorych chieli byc my mieszkac sa za duze.Caly czas od pobytu w Londynie mieszklam na Polnocy i tak tez bym chciala szukac aby do pracxy nie miec za dalkego i dojazd byl jako taki.Wiec chyba sie na razie zdecydujemu na duze studio tylko aby mialo osobna kuchnie.Kurde ciekaw jak to bedzie ::) ::) ::)A do tego wszystkiego dostalam katar i nie moge spac ::) ::)
Dorcia co do angielskiego to jak sie postarasz bedzie lepiej z dnia na dzien,rozmawiaj mimo wszystko z mami,a szybko sie osfoisz.Fajnie,ze wygladasz na mododa,a czujesz sie tak???
Ok uciekam sa przekasic
POZDRAWIAM GORACO,PAPATKI ;D ;D ;D

reklama
Hej dziewczyny, ja tez mieszkam w Uk ale pod Manchesterem.Mnie tez jest tutaj ciezko sie dogadac, ale jakos sie nie daje, staram sie uczyc ile tylko moge.Chodze do collegu i lekcje tam duzo mi daja. Przynajmniej do lekarza moge juz sama chodzic i jakos sie dogadac.Jedyne co mnie teraz meczy a raczej zalamalo to to ze znalazlam swietna prace w przedszkolu, w zawodzie, jako nauczycielka, dostalam nawet papiery do podpisania. Ale moja radosc nie trwala dlugo bo jak tylko dowiedzialam sie ze jestem w ciazy od razy powiedzialam szefowej i... marzenie pryslo, praca przeszla mi kolo nosa, a szkoda bo slyszalam ze tu mozna zatrudniac kobiety w ciazy i mialam nadzieje ze sie uda a teraz...? :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry