Hej kobietki ;D
Wiesz Maggusia jestem bardzo oburzona na to jak traktuja kobiety w naszym stanie,a ta agencjia to moze dlatego papirow niechce ci wystawic bo czuja,ze mozesz cos z tym zrobic i nieslusznie cie zwolnili,mysla,ze przejdzie to bez wielszej afery,ale nie zostawiaj tego tak idz tak jak mowilas do Citizens Advice Bureau,a na pewno cos sie wiecej dowiesz i pisc co zaraz jak sprawa stoi.POWODZENIA I BADZ SILNA.niedederwuj sie to podstawa,wiesz,ze dla malenstwa nie bedzie to dobre

Co do spdkania,zwsze mozemy sie umowic jak macie ochote w listopadzie,grudniu,nie bedzie nas wszystkich,ale przeciez mozemy ponowic spotkanie w styczniu jak kobiety wroca z urlopu.Ja wyjezdzam na siwieta do kraju,moge wiec sie z wami zobaczyc najlepeij w sobote,niedziele,dajcie znac jaK WAM PASUJE????????
A moje mieszkanko dalej stoi pod znakiem zapytania,widzialm dzis jedno studio,ale troche malo miejsca i smierdzialo stechlizna,wiec poszukiwania nadal trwaja,czas ucieka,a my jestesmy wkropce,moze dalej sie gdzies wyprowadzic,niewiem juz sam,ale tak mi sie wspaniale tutaj mieszka,a innych dzielinic nie znam wogole,kurde mam metlik w glowie :

:

:

Milej soboty kochane,papatki ;D ;D ;D