hej dziewczyny

Wlasnie wrocilam z milo spedzonego dnia z mamuska.Bylam na babyshow,masa ludzi,goraco i wszedzie kolejki,zaluje,ze nie moglam zrobic wiekszych zakupow,bo duzo rzeczy mi sie podobala,ale to jeszcze za wczesnie,wrocilam z masa ulotek,ale przyznam sie nie powsyrzymalam sie aby nie kupic,a raczej mamcia,slicznych maciupkich skarpeteczek z zwierzatkami na przodzie,oj slodziutkie,no i kupilam madra ksiazke Complete Baby & Child Care
Dzieki
Izusia za info na pewno bede probowac,ale najpierw skoncentruje sie nad rezydentem,mam juz odpowiednia forme,ktora trzeba wyslac tylko tak jak pislam,czeka sie troche na odpowiedz,a chce jechac na swieta wiec jak wroce to zalatwie to od razu

A chcialm zapytac czuwac o 9.00 nalezy rano tak?Dlugo wam zajielo aby sie znalesc na liscie jako pierwsi?
Lwica jak sie czujemy dzis?Jak patrzylam dzis na wszystkie mamcie z pokaznymi domkami,kada klaskajaca sie po brzusiu od razu pomyslalam o Tobie,ty tez juz mam taki fajnutki

Oj jak ja sie nie moge doczekac,choc niewiem jak to ze mna bedzie bo jestem chyda i mamcia mowic,ze ona miala malutki brzusio,a ja chce duzy.hi,hi,hi Tak jak mowila
Beta moze moja ciaza byc podobna do mamci.Choc wciaz mam nadziej,ze bedzie wiekszy bo moj kochany jest pokaznym mezczyna i cos mi sie czuje,ze dzidzi bedzie duze,choc moge sie mylic :
Beta a jak wasze starania o dzidzi?,dalej w planach???????
Maggusia tak jak Beta pisala,obywatelem nie zostanie ,ale dostanie rezydenta

A co do Babyshow w Birmingham bedzie:
19-21 Maja ;D wiec bedziesz miala okazje zobaczyc sam co oferuja.A na tej stronie mozesz poczytac o wszystkich Benefitach
http://www.goniec.com/ Temat numeru:w kolejce po zasilek Milego czytania duzo o tym juz napisal Tamarunia

A gdzie podzialam sie Aniabania,dawno tu nie zagladal????????Aniu wszystko ok?
Co do spotkania ja sie pisze na 3 GRUDNIA co wy na to prawie przed milokajkami,hi,hi,hi.Zglaszajcie sie zainteresowane mamy czy wam pasuje :angel:
Ja juz w czwartek ide na pierwsze sptkanie z polozna,pytanko do Tamarusi,bo ty juz chyba bylas jak wizyta minela? Jak twoje zdrowko???????
Ok uciekam sie kapciac i potem do lozka obejrzec film i spac,jutro kolejny tydzien sie rozpoczyna ,w pracy czeka mnie duzo pracy ,bo dzieciaki maja wolne od szkoly.Half Term,wiec zajmuje sie trzema diwczynkami :

:

:

Pozdrawiam goraco moje drogie kolezanki ;D