Hej Mamuski

Ale fatalny dzionek glowa mi pekala z bolu,ale sie ciesze ze juz wekeend i odpoczywam ;D ;D ;D
Aniubaniu powiem ci,ze ja tez bardzo liczylam na bliznaki i tabletki bralam 9 lat,ale na pierwszym skanie wyszlo,ze bije jedno serduszko,fajowo

sUPER,ZE JEDZISZ DO KRAJU,rodzinka na pewno nie moze sie doczekac jak was zobaczy,a to sa pierwsze wnuki z jednaj czy drugiej strony rodziny?????Bo z mojej strony tak,bo jestem jedynaczka i mamcia z taatkiem ze szczescia szaleja,bo tyle czaekali :
MAGGUSIA WITAM SERDECZNIE W NASZYM GRONIE,mam nadzije,ze znajdziesz opowiedzi na wszystkie pytania,ale za duzo sie nie przejmuj z czasem sama zobaczysz co bedzie dla ciebie najlepsze i czy bedziez musila robic wszystkie badania,nie ma co sie na zapas przejmowac,bo czasami niepotrzebnie mozna wywolac wilka z lasu.Mysli pozytywnie o ciazy i badsz szczesliwa ;D
IWONEK SUPER,ze udalo sie termin wyjazdu przesunac wczesniej,na pewno fajowo czas spedzisz,szkoda ,ze druga polowka nie moze jechac z wami,ale tak to jest jak ma sie rodzine,praca jest bardzo wazna i zyjac tutaj wierze,ze nie mozna sobie na wiele urlopow pozolic,ale na pewno bedzie o was duzo mysla,a powiem ci,ze czasmi rozlonka dobrze robi ;D
Miska T nie przejmuje sie tak bardzo,wiem i wierze ,ze juz bys chcial byc w cizy,ja czulam sie podobnie i tak jak ty mialam problem,tak mi sie wydawalo,staralismy sie od ponad 4 m-cy i nic,a tabletki przestalam brac juz w marcu,a dzialalismy od czerwca,ale nic sie nie dzialo,w koncu postanowilismy dac sobie spokuj do przyszlego roku i BOOMMM.........zaszlam,bylam bardzo mile zaskoczona ;DA juz rozne mysli po glowie mi chodzily??????Wiec glowa do gory bedzie dobrze,moze postraj sie tak intensywnie nie myslec,wiem,ze sie latwo mowi,a cizej to zrobic,ale mam nadziej,ze sie w koncu uda.Zycze wam tego
BETApo ciazy to normalne,ze organizm roznie sie zachowuje i zajmuje czasu aby powrocic do poprzedniego wygladu,ale badz dobrej mysli,jezli bedziesz bardzo chiala to wierze,ze bedziesz z siebie zadowolona i dumna.Powoli mayli kroczkami,a bedzie dobrze.TRZYMAM KCIUKI,bo wiem jak dla wiekszosci kobiet wyglad jest wazny,wiec sie niczym na razie nie przejmuj i dbaj o siebie.A co do fotki to nie masz co ukrywac siebie,w koncu urodzilas wspaniale cudo i kazdy organizm inaczej reaguje na zmiany,wiec czekamy na zdiecie
Ok uciekam sie kapciac,bo maz juz marudzi,aby zeszla z kompa bo ma duzo papaierkowej roboty do zrobienia na koniec tygodnia,a ja wykozystalm moment jak byl w toalecie,aby zajrzec do was.Bede jeszzce pozniej
Sle buziaki papatki :laugh: :laugh: :laugh: