Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny,jak bylyscie w ciazy szczepilyscie sie na grype?stoje przed dylematem
Rozumiem,a w jakim tygodniu bylas jak sie pochorowalas?czy z dzieckiem wszystko ok,bo starsza komplikacjamiJa sie szczepilam. W poprzedniej ciazy tego nie zrobilam i niestety sie pochorowalam. Pierwszy raz w zyciu mialam grype, myslalam, ze zejde. W zyciu nie bylam tak chora. Teraz i bez ciazy sie zaszczepie.
Rozumiem,a w jakim tygodniu bylas jak sie pochorowalas?czy z dzieckiem wszystko ok,bo starsza komplikacjami
To rozumiem ze bylas dwa razy w ciazy,w jednej sie nie szczepilas i zachorowalas z dzieckiem ok,a w drugiej sie szczepilas i nie zachorowalas i z dzieckiem ok?ja sie poprostu martwie ze szczepionka moze miec jakis wplyw na dzieckoJa bylam miesiac przed porodem. Z dzieckiem ok. Moja kuzynka miala grype na poczatku ciazy i jej syn cos tam z okiem ma. Lekarze powiedzieli, ze to wlasnie przez grype.
To rozumiem ze bylas dwa razy w ciazy,w jednej sie nie szczepilas i zachorowalas z dzieckiem ok,a w drugiej sie szczepilas i nie zachorowalas i z dzieckiem ok?ja sie poprostu martwie ze szczepionka moze miec jakis wplyw na dziecko
To rozumiem ze bylas dwa razy w ciazy,w jednej sie nie szczepilas i zachorowalas z dzieckiem ok,a w drugiej sie szczepilas i nie zachorowalas i z dzieckiem ok?ja sie poprostu martwie ze szczepionka moze miec jakis wplyw na dziecko
Żyje tu ktoś jeszcze?
Ja się niedawno dowiedziałam że moja przyjaciółka która była świadkową na moim ślubie 13 lat temu - ma zaplanowaną cesarkę na 13.10 - to jest data mojego ślubuSię zdrowo uśmiałyśmy z tej zbieżności
![]()
Dziewczyny,jak bylyscie w ciazy szczepilyscie sie na grype?stoje przed dylematem