DZieki dziewczyny za mile slowa,noga z dnia na dziej coraz lepiej,ale zas cos mnie lewy bok,a raczej pachwina pobolewa i kuleje raz na jedna noge raz na druga,hi,hi,hi czuje sie jak staruszka,wszedzie bole........hm.......W poiatek ide do GP mamnadziej,ze znajde odpowiedz na moje dolegliwosci :

Dzis Hallowin,a jutro Swito zmarlych,Izusia,wierze,ze jest ci smutno i brakuje najblizszych,ale pomysl o czyms przyjemnym w ten dzien,a juz za pare tygodni zobaczysz wszystkich na swiet,czas tu szybko ucieka wiec zanim sie obejrzysz to juz bedziesz pakowac tobolki do domku.
Lwica oj niepocieszona jestem,ze tak fatalnie sie czulas i stresowalas,czasmi sie poprostu nie da pewnych rzeczy ominac i nie denerwowac,ciesze sie ,ze juz lepiej,dbaj o siebie i obiecaj,ze postarasz sie juz tak nie denetwowac,mam nadziej,ze sprawy ktore namieszaly w twoim wekeendzie rozwiaza sie pozytywnie.Zycze duzo UMIECHU,
Martuska milutko spedzasz czas????????Pochwal sie co ostatnio dobrzego jadlas,ja tak tesknie za naszym jedzonkiem

Czas szybko zlecial w kraju,rozumiem co czujesz,ja atez tak mam po kazdej wizycie z jednaj stronych czlowiek chce wracac,a zdrogiej chcialby jeszcze przedluzyc pobyt.Alek pewnie roznie jak na drozdzach,przeslij jakies nowe fotki twojego sloneczka ;D
Pozdrawiam goraco kochane papa