Witajcie kochane

Ja ostatnio chodze bardzo zmeczona,dzieciaki w pracy sa grymasne,chyba zabkuja,pogoda tez nie pomaga,ponuro i deszczowo,a dzis takie starszny wiatr byl.Od wczoraj czuje jak by brzusio zaczol rosnac ;D ale tak u dolu sie zaokragla,poczulam po spodniach bo nie moge sie juz dopiac,cisna moje ukochane dziny :

wiec chodze w desach,ale na wekeend musze wyskoczyc i kupic sobie juz ciazowe,tylko sie zastanawiam czy jak to zrobie teraz to bede mogla przechodzi w nich wiekszoc,alebo cala ciaze,oczywiscie pozniej kupie jeszcze jedan pare,ale tak sobie gdybam.Poza tym cos mnie uda bola,tak jak bym niewiadomo ile przysiadow robila no i ta pachwina,hmmm jutro rano do lekarza wiec zobaczymy co mi powie :
Lwica wspaniale,ze wszystko jest w jak najlepszym pozadku

Dobrze rowniez ze dzisiejsza technologia posunela sie do przodu i matki z ujemna krwia ,lekarze moga miec nad tym kontrole i poprzez ten zasczyk uniknac problemow

Pupa od zastrzyku nie boli?
Ara no ja tez sie ciesze,ze juz sprawa zalatwiona,tylko to pakowanie mnie naprawde przeraza ,a mamy tyle tego wszystkiego,no nic jeszcze niecale dwa trygodnie i juz bede urzadzam mieszkanko,moze na urodzinki zdaze,bo chieli bysmy zrobic parapetowe z urodzinkami ;DTen twoj szef to faktycznie jakos nie mysli aby sie juz przygotowywac do twojego odejscia na maciezynskie,ale masz racjie nie przejmuj sie niczym to w koncu jego interes

na pewno bardziej cie doceni jak odejdziesz i zobaczyc ze takiego skarba mial,a tak go nie szanowal :

Fajnie ze juz niedlugo znowu bedziesz mogla zobaczyc swoje malenstwo,na pewno wszystko jest ok i maluszek rosnie jak na drozdzach ;D
Caluski papatki