• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

CZesc Dziewczyny - ja tylko tak na chwileczke- nadrabiam zaleglosci - pojawie sie jeszcze wieczorem. Pa pa

Aniabania moze sprobuj do Berlina Easy Jet ma tanio, ale co dalej? moze jakis minibus?

reklama
aniabania, ja mieszkam na hounslow. nie jest zle, oprocz tych fajerwerkow ;) no i jak cos gotuja to smrod idzie jak nie wiem ;) nie narzekam tak na ogol, ale ostatnio mnie jakos naszlo na narzekanie i marudzenie, pewne ihormony ;) a z biletem, niestety, tak to juz jest ze na swieta sie majatek placi. choc z drugiej strony kolezanka kupila bilet (tylko ze przyjezdza wieczorem w boze narodzenie) za 400 zeta. w wizzair bodajze. moze tam sprobuj...

Ara to my sasiadki jestesmy!!!! ja mieszkam na Twickenham, wiesz gdzie to? ( w ktorym szpitalu bedziesz rodzic?

A co do fajerwerkow - rozjasnilyscie mi sprawe- rzeczywiscie grzmi od tygodnia- myslalam ze to angolki przedwczesnie swietuja bon fire night (i mszczenie sie na biednych katolikach ::))

co do ciuszkow: przechodzilam ciaze w dzinach z mothercare i bojowkach i luzniejszych kiecach ktore nosilam pod brzuszkiem- co daje niezly efekt, bo nie wygladasz jak parowa - wciaz masz nogi i talie. Super ciuchy ma mamas &papas- ale drooogieee! moze macie w okolicu blooming marvellous- tez ladne ciuszki i nie drogie(mozna zlokalizowac sklepy przez ich strone internetowa)

Tomek oczywiscie rosnie jak na drozdzach i zapowiada sie ze to bedzie duuuzy chlopak (4 miechy i 6,8kg) -Martusia i Aniabania a ile maja wasze pociechy?

Aniabania mowisz, ze masz syreny w domu - ha ha - ja mam tylko jedna i tez niezle radzi sobe z petardami - powiem wam dokladnie wczoraj odkryl sobie ze potrafi piszczec a dokladnie jest to pisko- skrzeczenie. Bardzo to Tomka bawi- no ale ja chyba zaopatrze sie w zatyczki. To tempo rozwoju jest niesamowite, prawie codziennie zaskakuje nas czyms nowym: potrafi sie juz nawet przewrocic na brzuszek.

Kiss-siorki :-*

Aniabania i Beta przynajmniej na nude narzekac nie mozecie.
Maxim ja kupowalam w H&M ciuchy ciazowe i jestem zadowolona,za to w mothecare nie znalazlam dla siebie nic,poniewaz co przymierzylam to wszystko na mnie wisialo,dobre ale na koniec ciazy.
Ja mam problem bo w zadna kurtke juz nie wchodze i chyba musze kupic,ale nie chce majatku wydawac bo zostalo mi niecale 3 miesiace,moze widzialyscie cos.

Pozdrawiam i zycze milego weekendu.

Hej mamuski :D dzis bedzie sie dzialo na Alexandra Palace pokaz fajerwerkow,juz nie moge sie doczekac,ale tak jak i wy juz troszeczke tego calo tygodniowego strzelania mam dosc.Pogoda od wczoraj sloneczna,ale zimno,w nocy az katar dostalam.Wczoraj bylam u lekarza,GP w sumie nic konkretnego sie nie dowiedzialm,pobral moj mocz,wysle do laboratorium moze coz tam znajda,zbadala mi bok i bol znajduje sie w tym samym miescu ,w ktorym narzekalm przed ciaza,ale poniewaz okazalo sie,ze jestem w ciazy nie moglam isc na X-skan,ktory mial dokladnie zbadac moje jajniki,podejrzewqa,ze jest to moze mala cysta.Troszke sie martwie bo w sumie bol powrocil a ja wciaz niewiem co jest????? ::)za tydzien ide jeszcze raz do niego i moze wysle mnie na ponowne USG,aby przyjrzec sie dokladnie moim jajnika.
O dziwo dzis nie zapeszajac czuje sie dobrze,brzusio rosnie ;D

Dzieki Lwica za podpowiedz gdzie kupic ciuszki,bo chiala bym kupic spodnie ,czy spodniece,ktore sa modne i wygodne,bo patrzylam w paru sklepach i powiem ci,ze nic mi sie nie podobalo,matrejawy jakies w ciapki,niezachecaly mnie w ogole,a z mothecare to juz w ogole beznadzieja,i co jeszcze nie latwo znalesc takie ciuchy,bo nie wszystkie markowe sklepy sprzedaja maternity ciuszki typu,Next,H&M,Dorothy Perkins itp.Musze pojezdzic i poszukac,moze na Brent Croos znajde.Chcial bym kupic sobie na bank sztruksowe,a dziny wiem,ze moze bede troszke niewygodne,ale ja uwielbiam dziny Ara i mam juz teraz podobny problem,ze mnie cisna,ale moze od czasu do czasu jak bede nosci powinno byc ok,ale dzieki za rade ;D
Beta super ogladac taka sliczna istotke jak sie zmienia i uczy nowych rzeczy,wspaniale ja juz nie moge sie doczekac tych chwil ;)A teraz sie zacznie,przewracanie,piszczenie,wiercenie juz nie bedzie takie cichutkie i grzeczniutnkie,ale milo popatrzyc na takie skarzat.pzreslij fotke maluszka Tomuska :D
Bilety do kraju juz sa niesamowicie drogie,ja ostatnio znalam z eazyjet za £285,albo z Lot £283 reszta lin lotinczuch siega juz ponad £300 i wiecej warjacja ::)Mam nadziej,ze anaibania znjadziesz dobra cene biletu ;)
Ok uciekam zjesc cos bo mnie kereci ;)
pozdrawiam :D

kurde cos te ceny mi zle wyszly,niewiem co sie stalo?????Mialo byc eazyjet £ 283 Lot bardzo podobnie,a inne tak jak Ara mowila dochodza do £ 400 ::)

no i po weekendzie :D witam kobietki :D

beta, no to jestesmy sasiadkami :D fajnie :D a bede rodzic w middlesex hospital, bo tam podobno przynaleze.

fajnie z takim malym szkrabem w domu, ja powiem szczerze ze juz sie nie moge doczekac, choc wiem ze to szybko zleci :)

Ara zleci,zleci.Ja nawet nie wiem kiedy zlecialy te miesiace.

Maxim ze sztruksami nie powinnas miec problemu,ja wlasnie w H&M kupilam i jestem bardzo zadowolona,na Brent Cross maja duzy wybor i przynajmniej nie wisza.

Ja wreszcie wczoraj kupilam kurtke z ktorej jestem zadowolona i zimy juz sie nie boje.hi,hi,hi

reklama
Witajcie ;D
Zabukowalismy wreszcie bilety na swieta ;D Lecimy z airberlin za jedyna 20£. Bedzie to prawdziwa wycieczka, bo do Polski jedziemy przez Berlin, wiec bede miala okazje zobaczyc conieco ;D Poza tym caly koszt podrozy wyniesie nas taniej niz autokarem ;D a juz myslalam, ze przyjdzie mi na stopa jechac do Poslki ;D
Zmykam z bablami na szczepienie, wpadne pozniej cos wiecej naskrobac, jesli corki mi pozwola ;D

za tydzien lecimy do Polski Iha, iha, iha ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry