Hej mamuski

dzis bedzie sie dzialo na Alexandra Palace pokaz fajerwerkow,juz nie moge sie doczekac,ale tak jak i wy juz troszeczke tego calo tygodniowego strzelania mam dosc.Pogoda od wczoraj sloneczna,ale zimno,w nocy az katar dostalam.Wczoraj bylam u lekarza,GP w sumie nic konkretnego sie nie dowiedzialm,pobral moj mocz,wysle do laboratorium moze coz tam znajda,zbadala mi bok i bol znajduje sie w tym samym miescu ,w ktorym narzekalm przed ciaza,ale poniewaz okazalo sie,ze jestem w ciazy nie moglam isc na X-skan,ktory mial dokladnie zbadac moje jajniki,podejrzewqa,ze jest to moze mala cysta.Troszke sie martwie bo w sumie bol powrocil a ja wciaz niewiem co jest????? :

za tydzien ide jeszcze raz do niego i moze wysle mnie na ponowne USG,aby przyjrzec sie dokladnie moim jajnika.
O dziwo dzis nie zapeszajac czuje sie dobrze,brzusio rosnie ;D
Dzieki
Lwica za podpowiedz gdzie kupic ciuszki,bo chiala bym kupic spodnie ,czy spodniece,ktore sa modne i wygodne,bo patrzylam w paru sklepach i powiem ci,ze nic mi sie nie podobalo,matrejawy jakies w ciapki,niezachecaly mnie w ogole,a z mothecare to juz w ogole beznadzieja,i co jeszcze nie latwo znalesc takie ciuchy,bo nie wszystkie markowe sklepy sprzedaja maternity ciuszki typu,Next,H&M,Dorothy Perkins itp.Musze pojezdzic i poszukac,moze na Brent Croos znajde.Chcial bym kupic sobie na bank sztruksowe,a dziny wiem,ze moze bede troszke niewygodne,ale ja uwielbiam dziny
Ara i mam juz teraz podobny problem,ze mnie cisna,ale moze od czasu do czasu jak bede nosci powinno byc ok,ale dzieki za rade ;D
Beta super ogladac taka sliczna istotke jak sie zmienia i uczy nowych rzeczy,wspaniale ja juz nie moge sie doczekac tych chwil

A teraz sie zacznie,przewracanie,piszczenie,wiercenie juz nie bedzie takie cichutkie i grzeczniutnkie,ale milo popatrzyc na takie skarzat.pzreslij fotke maluszka Tomuska

Bilety do kraju juz sa niesamowicie drogie,ja ostatnio znalam z eazyjet za £285,albo z Lot £283 reszta lin lotinczuch siega juz ponad £300 i wiecej warjacja :

Mam nadziej,ze anaibania znjadziesz dobra cene biletu

Ok uciekam zjesc cos bo mnie kereci

pozdrawiam