• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

aniabania pisze:
Witajcie ;D
Zabukowalismy wreszcie bilety na swieta ;D Lecimy z airberlin za jedyna 20£. Bedzie to prawdziwa wycieczka, bo do Polski jedziemy przez Berlin, wiec bede miala okazje zobaczyc conieco ;D Poza tym caly koszt podrozy wyniesie nas taniej niz autokarem ;D a juz myslalam, ze przyjdzie mi na stopa jechac do Poslki ;D
Zmykam z bablami na szczepienie, wpadne pozniej cos wiecej naskrobac, jesli corki mi pozwola ;D

za tydzien lecimy do Polski Iha, iha, iha ;D

super, ciesze sie ze udalo wam sie kupic tanie bilety. mojej szwagierki facet zawsze lata do berlina, tylko ze on ze szczecina pochodzi, no i dtroga berlin szczecin zajmuje krocej niz warszawa szczecin, biorac pod uwage jakosc polskich drog ;) ...zaczynam wam zazdroscic tych wyjazdow....buuu, ja dopiero w przyszle wakacje pojade :(

reklama
Oj, bedziemy sie bawily wysmiecicie ;D Ja wracam 05 grudnia,a dziewczeta zostaja z dziadkami. Niestety czeka nas 3 tygodniowa rozlaka. Na swieta pruje ponownie do Polski do moich babelkow. Jak wiesz, grudzien, to najbardziej lukratywny miesiac jesli chodzi o zarobki. 8)

Witam Mamusie!
Nie bylo mnie przez jakis czas bo nie mam neta w domu wlasciwie kompa wrrrrrr teraz to musze chodzic przez chwilke do cafejki.
Chcialam sie pochwalic ze czuje juz kopniaczki i widzialam wreszcie moje malenstwo na USG prawdopodobnie bedzie to CHLOPCZYK ale jeszcze nic nie wiadomo na 100%.
Pozdrawiam

Maggusia gratuluje,teraz i Ty mozesz sie cieszyc ruchami i tym wspanialym uczuciem.

Aniabania rozlaka napewno nie bedzie latwa,ale 3 tygodnie szybko mina.

Zycze milej nocki.

Witajcie, no ja wreszcie juz zagoszcze na tym watku mam nadzieje, ze jesli nie co dzien to przynajmniej raz na dwa dni ::) Wrocilam z Polski i... tesknie za domem rodzinnym. Owszem z mezem jestem, co mnie cieszy niezmiernie i nie zamienilabym tego stanu rzeczy , ale powiem wam ze ja naprawde chce wrocic do Polski. Ciekawe za ile lat nam sie to uda.
Przeczytalam wszystko, ale mam totalny metlik i nie wiem na co odpisywac. To co mi zostalo na swiezo to pare zdan do Lwicy. Ja tez mam krew Rh "-" a Slawek Rh "+" i dostawalam dwa razy immunoglobuline podczas ciazy, chociaz przy pierwszym dziecku nie ma specjalnego zagrozenia, dopiero przy drugim, no ale oczywiscie jak dostanie sie immunoglobuline po porodzie do 72godzin, to wszystko wraca do stanu sprzed ciazy. Tutaj immunoglobuline po porodzie podaja tylko wtedy jesli dziecko ma plus, a moj Alek okazalo sie, ze ma minus :laugh: Ciesze sie, bo to tak jakby zadnego konfliktu nie bylo, poza tym on jako, ze chlopak nie bedzie stanowil w przyszlosci konfliktu z zadna potencjalna "zona" ;)
Aha i ja dostawalam w ramie :)
Wogole to witam po przerwie wszystkie mamusie oczekujac i te ktore juz ciesza sie narodzonymi maluszkami.
Beta, kurcze, moze zrobisz suwaczek, bo ja ciagle zapomnam ile ma Twoja Kruszynka ::)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry