A
anulka99
Gość
Kallusiu ogromniaste gratulacje
dla Ciebie
i Juleczki
, zeby zdrowo sie chowala
a ty wracaj szybciutko do zdrowia
:-) :-) :-) :-) :-) :-)
Maximko no coz Natalka miala tylko Ciebie na wylacznosc a teraz jeszcze doszedl inny maluch, ale powolutku z czasem unormuje sie;-)
Maju trzymam kciuki za Ciebie aby w koncu poszlo, sprobuj
to co Ci mowilam ;-) jak szlismy na stacje. Moze przyspieszy
Evoska jak tam sie czujesz, jak Rocco sie chowa
Dorcia, Anetka, agnes, izusia - pozdrowienia i ciumoski dla dzieciaczkow i brzusia
Tigger jak scan czy wiesz juz co masz
, no na pewno dziecko
Toola jak tam pakowanie to juz nie dlugo , szkoda - ale zostan z nami w kontakcie. Pozdrowienia dla meza, caluski dla Krysi
U nas po staremu tylko Olci cosik sie pomerdalo, bo od kilku dni ma ciezkie zasypianie, kreci sie, marudzi a nad ranem jak sie obudzi do amciania to po tem godzine usypia
, czasami ma ochote wlosy na glowie se wyrwac. Maxim po chwalila ze anoileczek a teraz rozki ona pokazuje
. Mam tylko nadzieje ze to przejsciowe, tak jak inne zmiany ktore Ola sobie ustala
. A zycie toczy sie dalej
dla Ciebie
i Juleczki
, zeby zdrowo sie chowala
a ty wracaj szybciutko do zdrowia
:-) :-) :-) :-) :-) :-) Maximko no coz Natalka miala tylko Ciebie na wylacznosc a teraz jeszcze doszedl inny maluch, ale powolutku z czasem unormuje sie;-)
Maju trzymam kciuki za Ciebie aby w koncu poszlo, sprobuj
to co Ci mowilam ;-) jak szlismy na stacje. Moze przyspieszy
Evoska jak tam sie czujesz, jak Rocco sie chowa
Dorcia, Anetka, agnes, izusia - pozdrowienia i ciumoski dla dzieciaczkow i brzusia
Tigger jak scan czy wiesz juz co masz
, no na pewno dziecko
Toola jak tam pakowanie to juz nie dlugo , szkoda - ale zostan z nami w kontakcie. Pozdrowienia dla meza, caluski dla Krysi
U nas po staremu tylko Olci cosik sie pomerdalo, bo od kilku dni ma ciezkie zasypianie, kreci sie, marudzi a nad ranem jak sie obudzi do amciania to po tem godzine usypia
, czasami ma ochote wlosy na glowie se wyrwac. Maxim po chwalila ze anoileczek a teraz rozki ona pokazuje
. Mam tylko nadzieje ze to przejsciowe, tak jak inne zmiany ktore Ola sobie ustala
. A zycie toczy sie dalej

tak jak by byla obrazona,co ja do niej mowialm a ona odwracal glowe w przeciwnym kierunku i slychala podsmie****ac sie,Co za cwaniara;-) Ale jak juz do domku przyjcechalismy od razu sie rozesmiala,ruszala jak szalona i gilgala sie,jak milo,wycalowala ja na calego
Juz spakowana jestem do parcy,tyle rzeczy musze zabrac
Ciesze sie,ze idziemy,ale cutke mam stresa,ale wiem,ze bedzie dobrze,wozek dopiero przyjdzie za tydzien,wiec bede musiala cos wymyslic aby isc z nimi do parku
Normlanie jak to zobaczylan to skakalam z radosci