• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Kallusiu ogromniaste gratulacje :tak: dla Ciebie:tak: i Juleczki:tak: , zeby zdrowo sie chowala:tak: a ty wracaj szybciutko do zdrowia:tak: :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Maximko no coz Natalka miala tylko Ciebie na wylacznosc a teraz jeszcze doszedl inny maluch, ale powolutku z czasem unormuje sie;-)
Maju trzymam kciuki za Ciebie aby w koncu poszlo, sprobuj :tak: to co Ci mowilam ;-) jak szlismy na stacje. Moze przyspieszy:tak:
Evoska jak tam sie czujesz, jak Rocco sie chowa:confused:
Dorcia, Anetka, agnes, izusia - pozdrowienia i ciumoski dla dzieciaczkow i brzusia:-D
Tigger jak scan czy wiesz juz co masz:confused: , no na pewno dziecko:tak:
Toola jak tam pakowanie to juz nie dlugo , szkoda - ale zostan z nami w kontakcie. Pozdrowienia dla meza, caluski dla Krysi

U nas po staremu tylko Olci cosik sie pomerdalo, bo od kilku dni ma ciezkie zasypianie, kreci sie, marudzi a nad ranem jak sie obudzi do amciania to po tem godzine usypia:wściekła/y: , czasami ma ochote wlosy na glowie se wyrwac. Maxim po chwalila ze anoileczek a teraz rozki ona pokazuje:tak: . Mam tylko nadzieje ze to przejsciowe, tak jak inne zmiany ktore Ola sobie ustala:confused: . A zycie toczy sie dalej:-D

reklama
kallusiu ogromne gratulacje!!wszystkiego dobrego dla ciebie i Julki!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

maja - ty sie szykuj na jutro;-)
anulka - scan dopiero we wtorek, ja juz siedze jak na szpilkach:-D

toola - wozeczek jest super, cala reszta tez, jestem bardzo zadowolona, jeszcze raz dziekuje i zycze powodzenia w nowym miejscu!!:-)

Kallusia GRATULACJE!!! prosimy o zdiecia i opis porodu

Anulka moze juz Olenka nie potrzebuje juz tyle spac i chce sie dluuuzej pobawic??

Majeczko teraz Twoja kolej, szykuj sie :tak:

Maxin fajne Natalka je ciasteczko!!

tigger niech ci wszystko sluzy jak najlepiej i niech Dzidzi bedzie w tym wygodnie :-) czekamy na info czy cholpczyk czy dziewczynka :-) :-) onstawiacie juz jakies imiona??

u mnie jak zwykle tyle sie dzialo ze nie mialam czasu na sekunde usiasc do komputera

wizyta cioci Uli byla bardzo udana, zwiedzilismy British Museum!! i mowie wam rok by trzeba bylo na zwiedzanie tego wszystkiego, bylismy zachwyceni zbiorami, wyprawa okazala sie bardzo edukacyjna, bo Krysia w przewijalni w muzeum pierwszy raz siedziala 30sekund bez podparcia tak ladnie balansowala :-D
rozszezylam jej menu o pietruszke i gruszke (tak "ni z gruszki ni z pietruszki")

pakowanie w toku!!

zaraz wkleje kilka fotek jak to w skrocie bylo

Hej!!!

Nie wiem cy liczyc na cokolwiek dzis bo czuje sie wysmienicie normalnie, jedyne co planuje to spacerek z mezem i moze troche po schodkach poskacze:-D , widze ze to dobra metoda, ale przeciez Kalusia przed porodem pisala ze nie ma zadnych oznaki i nagle urodzila nastepnego dnia, mam nadzieje ze u niej super:tak:

Anya-ale fajne bedziecie mieli swieta, bo to i gwiazdkai taki cudowny prezent w tamtym roku Josh sie urodzil, a teraz roczek :tak:

dziekuje wam za kciuki kochane jestescie, tylko nie wiem czy ta moja Martusia to poslucha swoich cioc czy nie :-D

Tigger- a masz moze jakies przeczucie czy chlopczyk czy dziewczynka:dry:

Anulka-dzieki i napewno to bardzo skuteczna metoda tylko jakos mi nie odpowiada moze bardziej psychicznie ;-)

Dorcia- mam nadzieje ze dzieciaczki juz zdrowe, milej niedzielki zycze

Maxin - ty pewnie po imprezce to wypoczywasz:tak: , domyslam sie ze bylo super, :tak:

ok dzis juz mialam trzy sms czy urodzilam fajny bedzie dzien he he:-D

pa pa milej niedzielki dla wszystkich

czytam ksiazke, ktora dostalam od cioci Uli, bardzo fajna bo mazna ja mietosic i wkladalc do buzi :-p

aIMG_1404.JPG

pomagam tacie przy pakowaniu (po co tym facetom tyle rupieci:confused: )

aIMG_1457.JPG

gruszka mi bardzo smakuje, juz bardziej buzi otworzyc nie moge :laugh2:

aIMG_1464.JPG

w muzeum niektore eksponaty mi sie bardzo podobaly, zwalszcza jak je mozna bylo dotknac:

aIMG_1519.JPG

a inne byly nuuudne az mi sie usnelo :eek:

aIMG_1550.JPG

ojej ta brama jest wieksza nawet od cioci Uli :szok:

aIMG_1525.JPG

ucze sie pic z niekapka (mama i ja pelne skupienie:dry: )

aIMG_1653.JPG

Hej kochane:-)
Ufff co za noc,bylo swietnie,ja dzis troszku umieralam,wszystkie mesnie bola,ale tak to jest jak sie dawno nie tanczylo,oby wiecej takich imprez:tak: Mala u babcia byla grzeczna,tylko w nocy obudzila sie o 2.00 i za nic nie chciala spac,tylko gadala i bawila sie krulikiem,mama nie przyzwyczajona do nocnego wstawania i dzis byla zmeczona,ale uradowana ze mialam wnusie na wylacznosc.Ja oczywiscie jak tylko wstalam to myslam o stokrotce i jak najszyciej chcialam do niej jechac,tak sie stesknilam.Jak ja odebralismy obserwowala nas,ale nie smiala sie :zawstydzona/y: tak jak by byla obrazona,co ja do niej mowialm a ona odwracal glowe w przeciwnym kierunku i slychala podsmie****ac sie,Co za cwaniara;-) Ale jak juz do domku przyjcechalismy od razu sie rozesmiala,ruszala jak szalona i gilgala sie,jak milo,wycalowala ja na calego:happy: Juz spakowana jestem do parcy,tyle rzeczy musze zabrac:baffled: Ciesze sie,ze idziemy,ale cutke mam stresa,ale wiem,ze bedzie dobrze,wozek dopiero przyjdzie za tydzien,wiec bede musiala cos wymyslic aby isc z nimi do parku:confused: Natalka w nosidle,a George w wozku:baffled:

KALLUSIA CUDOWNIE W KONCU DOCZEKALISCIE SIE WASZEGO SKARBA,CIESZE SIE WAZSYM SZCZESCIEM
Z okazji narodzin Waszego Maleństwa, które napełniło Wasz dom radosnym gwarem i ruchem, życzymy mu beztroskiego i zdrowego dzieciństwa,
a wszystkim Wam - odkrywania nowych uroków wspólnego życia

Anya super bedziecie miec swieta,rodzinne i wesole no i Josha roczke,tyle radosci:happy:

Tigger i jak po skanie???Wiadomo co masz pod serduszkiem???

Toola wiedze,ze juz spakowani i gotowi do wyjazdu;-) Krysienka super wyglada,usmieszek ma cudowny.Milego wypoczynku w karaju

Asia to mialas rok przebojow,oby nosy byl radosny,a na pewno taki bedzie,w koncu zobaczysz swoje seduszko.Dobrze,ze mama juz po wszytkim i w domowych warunkach dochodzi do siebie,duzo zdrowka jej ztcze,a ty tak sie nie denerwuj bo wiesz,ze to nie dobrze wsplywa na bobo;-)

Maja a ty co rodzisz cos czy nie,teraz skarbie czekamy na tweoja niunie,oby przyszla jak najszybiej.Trzymam kciuki:-)

Dorcia jak twoje pociechy juz zdrowe????A ty jak sie czujesz,domek urzadzony??!!

Maggusia a co u was,jakies nowinki?Jak Brajanek???

Anetka jak tak skarb Patti juz lepiej z zabkami,wyszly w koncu???A ty jak sie czujesz pewnie padnieta???A jak nocnikowe ternownie??!!!Natalka chetnie by poszalala z Patim:-)

Ok mykam kobitki zorganizowac sie:-D
Sie caluski i uscuski dla wszystkich:-) :tak: :-D

Witam Mamusie!

Chcialam wam sie dzisiaj pochwalic!Brian juz siedzi sam!:happy:jestem taka szczesliwa i pelna podziwu naszego synka ze nie moge sie napatrzec jak on to ladnie robi:-)
Wczoraj dwa razy sam usiadl ale myslalam ze jakos tak podparl sie zabawek i to jeszcze nie samodzielne siedzenie a dzis poszlam do wc siusiu i zostawilam go w pokoju na podlodze i wracam do pokoiku a Brian siedzi i sie smieje:happy2:Normlanie jak to zobaczylan to skakalam z radosci:tak:
Za tydzien jade z Brianem do Polski stwierdzilam ze moj M zrobi sobie spokojnie kurs odlozy jakies pieniadze na remont i jak dostanie ta prace to ja wroce bo nie mam teraz po co tutaj siedziec na dodatek warunki nie sa za dobre:eek:wiec wole juz do domu pojechac i przynajmniej ktos zaopiekuje mi sie malym a ja odpoczne psychicznie:happy:
Jedyne co to szkoda mi tego ze swiat nie spedzimy razem ale coz cos za cos i troche mi z tego powodu smutno:-(ale musimy tak zrobic zeby bylo lepiej.Kosztem zdrowia nie ma co wszytskiego robic:baffled: i wlasnie w ten sposob chyba mozemy na to wszytsko poradzic;-)za to nastepne swieta beda w przytulnym domku:-)
Dziewczyny jeszcze chce sie zpaytac jak nazywa sie ta karta dla dziecka:confused: zebym mogla bez problemu isc do lekarza w pl i gdzie mam ja sobie wyrobic bede wdzieczna za informacje:happy:

Anya swietnie ze takie wspaniale swieta bedziecie obchodzic no tak i Josha urodziniki napewno bedzie milutko!:happy:

Anetka no to bedziemy mogly sie spotkac:-)jesli nadal jestes chetna;-)
Toola widze ze juz prawie przygotowani do wyjazdu:tak:coreczka jest przeslodka:happy2:widze ze taka mala smieszka z niej:-)
Szkoda ze musicie wyjezdzac ale mam nadzieje ze bedziesz do nas zgaladac;-)

Tigger jak bylo na scaniku:confused:znasz juz plec dzieciatka:confused::-)jak sie czujesz:confused::happy:

Maja a ty jak sie sloneczko czujesz:confused:widze ze Martusia sie nie pcha za bradzo ale to tak jest ja tez sie czulam swietnie a nagle zlapaly mnie skurcze no tylko moj porod troche dni trwal:happy:lecz ja zycze ci szybciusienkiego porodu:tak:no i bardzo wyczekujemy juz na Martusie zeby moc ja podziwiac:-)

Kallusia czekamy na zdjecia!:tak:

Maxin widze ze przygotowania sa do pracki fajnie pewnie sie cieszysz:-)napewno bedzie extra;-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

KALLUSIA - z okazji narodzin najśliczniejszej córeczki,
która swoim przyjściem na świat
uradowała tak wiele osób,
życzę Wam, aby rosła duża, silna i zdrowa
i żeby była dla Was źródłem nieustającej miłości
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

reklama
Kallusia wielkie gratulacje i zycze Tobie wiele radosci i wytrwalosci ....

mam pytanko do was dziewczyny. dostalam zawiadomienie na szczepienie dla Zuzi i na tym wezwaniu jest skrot PNE. czy moze ktoras z Was wie na co to jest szczepienie??? i napisali ze jest to pierwsza dawka. bardzo bylabym wdzieczna za odpowiedz.

.....i chyba widzialam dzisiaj w kosciolku na zywo malego Oskarka Izusi. ale fajniutki chlopaczek i jaki juz duzy ( widzialam go tylko na zdjeciach wczesniej:tak: ).

Maggusia zobacz na stronie NHS formularz do tej karty, ale szczerze mowiac nie pamietam jak ona sie nazywa :confused:

qurcze... podczytuje Was caly czas ale jakos nie mam odwagi aby do Was dolaczyc chociaz juz sie kiedys tutaj na forum przedstawialam. fajne z Was babki ;-)

pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry