M
maja33
Gość
kalusia - ja tez go wczoraj czytalam myslalam ze padne ze smiechu, smieszne bylo z tym telefonem do przyjaciela

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

;-)Hej dziewczyny
Nie bylo mnie kilka dni i nie jestem na neciku,bo znowu mialam skurcze i mnie przetrzymali w szpitalu dwie doby
Stanelam na 349 stronie... i czytam dalej,ale ogladalm liste i chyba gdzies sie zawieruszyl moj nik,bo zabraklo go na liscie:-( :-( :-( :-( :-( :-( Melanie-Nie wiem czy nie jest za pozno...???
maxin78
kallusia
Evoska
Lwica
magdak25
Beta
Ara
Malvina
maja33
Maggusia
Anya24
Martuska
Ivonek
Dorcia
Leedsana
Aniabania
Kasiula Matula
Melanie
Agnes2606
Gosiex
Cela
toola
*Anetka*
izusia
anulka99
tigger
olis
Tamarunia
R.usałka
pandorka
kasiulka0901
M@dziolek
shirin
Asia26

sama nie wiem wogole zasypia bardzo ladnie bo sam sie dopomina aby go wlozyc do lozeczka pierwsze godziny spi extra a juz nad ranem budzi sie co pol godziny co godzine
ostatnio to taka padnieta jestem ze odsypiam w dzien ale wiadomo jak to w dzien sie spi
bo podobno to dziedziczna tylko ze Brian ma napuchniete dziselka no i zabki przesituja takie wybulwienia ma

no ale dziewczyny nie bede was zanudzac takimi sprawami
extra ze juz adminek dziala.
a tak wogole gadalismy z ta pania co prowadzi nasza sprawe Jobcentre i powiedziala ze to by byla glupota isc do takiej pracy bo dostanie najwyzej okolo 200f i w tym badziemy muiseli wiecej za dom placic i jeszcze inne rachunki
nam dojda jak pisalam wczesniej a Jobcentre moze zapewnic mu lepsza prace.Tylko jedyne o wkurza mnie to ze oni to tak powoli robia i jeszcze musi przejsc ten kurs
wiec to tyle az trwa.
jak tam w pracy bylo
jak coreczka
sa juz jakies zebolki
:-)
ale fajnie ze juz scanic bedziesz miala pewnie nie mozesz sie doczekac;-)
;-)
widze ze mala wiercipietka sie juz pcha na swiat
pewnie chce przescignac malenstwa Maji i Kallusi hehe
no ale niestety musi jeszcze troszke poczekac:-)
i jak mama sie czuje

:-)