D
Dominia-D
Gość
Moze teraz mi sie uda z tym suwaczkiem...zobaczymy ;-) ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kupa smiechu byla na slubie bo obraczki ani mi ani mezowi na palca wejsc nie chcialy i parsknelam w koncu smiechem.Jakas glupawka mnie zlapala.Nie bylo rodziny z polski bo zdecydowalismy sie wziasc cywilny w ciagu 3 tyg i rodzinie powiedzielismy tydzien przed.Planowo slub mial byc w czerwcu ale ze wzgledu na wczessniejsza niespodzanke w czerwcu bedzie tylko koscielny a cywilny juz zawarlismy.Nie chceilismy zeby rodzina przyjechala bo to dodatkowy duzy wydatek, a my musimy oszczedzac na wesel w polsce.ale jestem szczescliwa zonak od 4 dni.
pozatym pisz jkochana ile wlezei ja chetnie poczytam i wcale mnie to nie nudzi

:-)
:-) , trzymam kciuki
, koniecznie poaz nam foteczki pozniej
, tez tak mialas och Boze daj zeby to juz nastopilo bo nie wyrobie
kinder-niespodzianka
tak sie wlasnie zmartwilam bo podobno strasznie ciezko paszport dostac.sama jeszcze w tej sprawie nie zaciagalam informacji ,ale tyle co tak po znajomych slysze to nie jest prosta sprawa i dlugo sie czeka.a ja paszport dla malucha potrzbuje juz na maj (bo musze suknie jechac wczesniej zamowic hihi)
juz mnie on nie bawi boz tym leniem mi si enudzi.
a i nie moge sie doczekac jak ten moj synus wyglada
A nie jest zazdrosny o malego brzdaca
bo tak pare latek roznicy miedzy nimi jest

..oby bylo tak dalej
no i oczywiscie tez akt malzenstwa musi byc wczesniej umiejscowiony w polskim usc (co mozesz tez zrobic za posrednictwem konsulatu, ale to tez trwa i kosztuje...)wkurzylam sie potwornie i nie wiem teraz co mam zrobic