O
olis
Gość
witam wszystkie mamusie!!!!!!!!!!!!!!
u nas w porownaniu do oststnich dni to cisza oiliwer z powrotem wrocil do normalnosci no i dzieki Bogu!!!!!!!!bo ja nie przyzwyczajona jak on jest inny i jak placze to mi leca lzy razem z nim bo niewiem o co mu chodzi!!!Dzis pogoda do d.......y ale nas czeka wyjscie na dworek bo trzeba troszke spraw pozalatwiac.....
maxin-gratuluje sukcesow cory!!!!w sumie mozesz byc z siebie dumna nauczyc core do przesypianaia calej nocki!!!to naprawde sukces,co do prawa jazdy ja probowalam w polsce i co oblalam!!i jakos nie mam motywacji aby tu zaczac-ale kto wie moze kiedys???
anulka99-corcia przeboj!!!przynajmniej wyszly chrzciny niespodzianka,no ale co chyba sie cieszysz bo masz to juz z soba!!!!czekamy na zdjatka!!!no i co pamietasz o moim garniturku jakbys spotkala na tym targu to prosze kup a ja kaske oddam!!!
zuzia24-przeciez do roczku dziecka mamy tu ubezpieczenia dla siebie!!!!!!!
miloku-tak to jest z tymi naszymi facetami!!!!!!!!z nimi zle abez nich.......
oki spada cosik ugotowac!!!!!!!!!!
u nas w porownaniu do oststnich dni to cisza oiliwer z powrotem wrocil do normalnosci no i dzieki Bogu!!!!!!!!bo ja nie przyzwyczajona jak on jest inny i jak placze to mi leca lzy razem z nim bo niewiem o co mu chodzi!!!Dzis pogoda do d.......y ale nas czeka wyjscie na dworek bo trzeba troszke spraw pozalatwiac.....
maxin-gratuluje sukcesow cory!!!!w sumie mozesz byc z siebie dumna nauczyc core do przesypianaia calej nocki!!!to naprawde sukces,co do prawa jazdy ja probowalam w polsce i co oblalam!!i jakos nie mam motywacji aby tu zaczac-ale kto wie moze kiedys???
anulka99-corcia przeboj!!!przynajmniej wyszly chrzciny niespodzianka,no ale co chyba sie cieszysz bo masz to juz z soba!!!!czekamy na zdjatka!!!no i co pamietasz o moim garniturku jakbys spotkala na tym targu to prosze kup a ja kaske oddam!!!
zuzia24-przeciez do roczku dziecka mamy tu ubezpieczenia dla siebie!!!!!!!
miloku-tak to jest z tymi naszymi facetami!!!!!!!!z nimi zle abez nich.......
oki spada cosik ugotowac!!!!!!!!!!
I do dzis narzeka na bol krzyza i mowi, ze to przeze mnie :-) Ja wzielam sie za cwiczonka bardzo wczesnie- 5 tygodni po urodzeniu Josha. Chodzilam na basen, silownie, aerobik, biegalam. Moj tryb zycia jest ogolnie szalenczy i wlasciwie schudlam za duzo, bo wazylam 48kg przy wzroscie 171cm!
Wiec odpuscilam sobie duzo zajec i juz wygladam normalnie i moge sie fotografowac i wysylac Wam fotki na forum, bo predzej rzeczywiscie bylam chudzina. A zrzucenie wagi zajelo mi jakies 5 miechow. Dla chcacego nic trudnego. Potrzeba tylko silnej woli, zaparcia, determinacji, a na pewno sie uda! Poza tym waga to tylko liczby ;-) I Nasze dzieciaczki byly warte jedzenia wszystkich tych smakolykow w czasie ciazy :-)
chyba sie nie nadaje
... no i oczywiscie nowe ciuszki dla Oskarka
a jak chlop glodny to zly
:-)...ale co zrobic:-)
... ale jak urodzil sie oskarus...to jakos samo przyszlo..hihihi... ale chyba do obcych dzieci nadal bym drygu nie czula...hehe...
No to rzezcywiscie duzo mamus ma podobne zainteresowania, bo ja tez ksztalce sie w tym kierunku