• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam.
Nadrobic to widze ze nie ma mozliwosci,tempo macie dziewczyny coraz wieksze i widze ze duzo nowych forumowiczek przybylo,ktore oczywiscie serdecznie witam.

MAJECZKA OGROMNIASTE GRATULACJE!!!
Widze ze Twoj porod byl zblizony do mojego nie tylko moj synus tak sie pchal na ten swiat z ta roznica ze u mnie wszystko jeszcze krocej trwalo,tak sie martwilas ze nie bedziesz wiedziala jak zajmowac sie mala o to jednak jest odruchowe i napewno dzielnie dajesz sobie rade.Sliczny jest ten Twoj skarbek i taka malusia.

EVOSKA Twojego syneczka zdjecia oczywiscie tez juz ogladalam,naprawde kawal chlopa z niego bedzie juz nie wyglada jak niemowlaczek tylko chlopczyk a jaka czupryna nie to co moj lysolek,po 9 miesiacach nie ma tyle wloskow co Twoj po miesiacu,cudo malenstwo,a Ty widze ze fryzurke zmienilas bardzo Ci ladnie.

Anetka Ty masz radosc ze synek mowi mama u mnie ciagle tata i tata a na mnie mowi nana tak wiec musze jeszcze poczekac na mama.
Za to sadzilam ze nie bedzie raczkowal bo strasznie sie do chodzenia rwal a tu niespodzianka moj Olivierek raczkuje i teraz nie musi domagac sie od mamy zeby go gdzies doprowadzila tylko sam zapiernicza.

Pozdrawiam wszystkie pozostale mamuski.

reklama
Lwica- moze pomogla pilka ktora sobie sprawilam za twoja namowa ha ha, kochana wklej nowe foti Oliwierka, mysle ze juz niedlugo Oliwierek powie mama, jakie to mile:tak:

Dominia-D - fajnie ze byliscie w muzeum moja niunia zwiedzila razem z nami wszystkie muzea ale byla jeszcze w brzuszku ha ha, teraz musimy zaczynac wszystko od nowa:laugh2:

Anetko- Pati powiedzial mama och jakie to cudne ciekawe kiedy moja mala uciezy mnie tym slowem:tak:

u nas juz spokojnie sytuacja opanowana radzimy sobie, dziewczyny czy mialyscie klopoty z kolkami u waszych maluszkow i jesli tak tokiedy sie zaczelo i jak sie obiawia, moja mala czasem sie denerwuje i prezy jak robi kupke i nie wiem czy to juz kolka czy jeszcze nie, dzieki z gory

buziaczki pa

Witam,
Chwlka ciszy,bobas spia.Dzsi w koncu dostarczyli wozek,wiec rano go skladalam,oczywiscie poranny sparec zaliczony,dzieciaki zadowolone zobaczyly kaczuski,labedzie,bylo milo.W pracy juz normalnie,szybko sie przyzyczilam i dni znowu tak szybko uciekaja,3 dni pracy,4 wolne tak moze byc:-) Wczoraj Natalka pierwszy raz jadla jogurt,na pocztaku tak patrzyla i zastanawiala sie co to,ale zaraz szybko otwierala buzie;-) A w niedziele zapomnialam napisac,ze niunka spadla mi z sofy,dobrze,ze nie jest wysoko.Na sekunde wyszlam do drugiergo pokoju i snyszem,bummm,wiec biegne zobaczyc co sie stao,a tam Natka na pododze,lezy na plecach,glowa podniesiona i troszke placze,jak tylko wzielam ja na rece przestala wiec nic starsznego sie nie stalo,ale to byl moment tak trzeba uwazac.A polozylam ja na srodek sofy,szybko sie przeturlala:szok: Och ruchliwa sie robi,ostatnio trenuje wstawanie,pokazalm jej najpierw z ugietych nozek wstawac,potem pozycji siedzacej,lerzacej,szybko lapie.Ale zaczyna sie denerwowac kiedy zabawki sa daleko,ona na brzuszku podparta na raczkach,probuje podniesc pupe,ale jej nie wychodzi i robi lodke:happy:
Ok musze mykac bo slysze mojego szkraba

buzki dla wszystich ciotek:-)

reklama
Witam Mamusie!Ja tylko na chwilke tu zagladam widze ile napisalyscie nie wiem czy kiedys to nadrobie szok! emotikonki mi nie dzialaja wrrrrr My nadal odwiedzamy wszystkich:)Brian przechodzi mega zabkowanie ciagle raczki w buzki strasznie sie slini ile to potrwa??bo tak mi go szkoda rzadkie kupki robi ciagle nie wiem czy to zabkowanie czy zmiana wody lub mleka juz nie wiem sama i wysypke ma ide jutro z nim do lekarza postaram sie tez zaszczepic go na zoltaczke i gruzlice oraz zapalenie opon mozgowych bo jak juz pisalam wczesniej to na zoltaczke i gruzlice w U.K odmowiono mi a na pneumooki mial przyjsc list lecz do tej pory nie przyszedl i taka wkurzona jestem na nich wiec chyba wszytsko w pl zalatwie jesli mi sie uda daj BOZE!Dziewczyny przepraszam was bardzo ze nie moge odpisac wszytskim na wasze posty lecz ja nie mam komputera w domu bo sie zepsul jedynie co to dorywam kompa u rodzinki na chwilke i zagladam do was jak moge wiec zrozumcie mnie.Dlatego narazie nie odpisuje i nie moge wiele przeczytac.Wogole to Brian taki sie zrobil ze nie spuszcza mnie z oka na krok!No i tyle ludzi tyle nowych twarzy biedaczysko czasami nie wie co sie dzieje hehe ale pewnie z czasem przyzwyczaji sie lecz musi to troszke potrwac i tak juz jest o wiele lepiej niz na poczatku:)Mam nadzieje ze wszystkie dzicieciaczki zdrowe i mamusie tez!Nie moge czasami trafic na podrzedne watki ale chyba sie naucze z czasem hehe.Pozdrawiam i sle ciumaski!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry