Maggusi wierze,ze jest ciezko,moj maz nie pracowal przez prae miescy i znacznie nam sytuacja sie pogorszyla,bo jedenak wydatki sa duze :

Mam nadziej,ze moze cos na pol etatu znajdziesz,wiem,ze ciezko w naszym stanie szukac pracy,szczegolnie jak samopoczucie nie dopisuje,ale trzymam kciuki aby wszystko sie ulozylo i aby wiecej pieniazkow do was naplywalo

U mnie ok,dzis odebralam wlasnie klucze do mieszkanka,za tydzien przeprowadzka,ciesze sie ,ze w koncu bedziemy mieszkac sami,bo na dluzsza mete jest to meczace dzielic wszystko z innymi,zreszta jestesmy malzenstwem i czas abysmy cieszyli sie soba i wspolnym towarzystwem,abym nie musial sie krepowac chodzic w bieliznie w domku ;D Po za tym samopoczucie coraz lepiej,ale brzuszek nadal boli,szczegolnie jak siedze to mi bardzo nie wygodnie skora mega swedzi.A po za tym nieznosze sowich wlosow nie ukladaj sie w ogole,odrosty mam staszne,czekam do urodzin i wyruszam do fryzjera ;D
Leedsana przedszkola sa rozne,na panstwowe trzeba dziecko zapisac jak naj szybciej bo lista oczekujacych jest czasmi dluga,maluchy duzo sie bawia,maluja rysuja ,ucza sie podstaw alfabetu,wydaje mi sie ze bardzo zbizone sa do naszych,tylko w innym jezyku,ale dzieci szybko lapia,mozna zostawi dzieci na pol dnia lub i caly,w zaleznosci od potrzeb,przeczkolanki sa naprawde poswiecone swojej pracy,kazde przedszkola ma kamery.Ja zajmuje sie dzieciakami i kazde z nich jest zadowolone jak wraca z niego.Szkolne obiadki nie kosztuja wiecej nisz 10 na tydzien,organizowane maja rowniez wycieczki,wiec wydaje mi sie ze maluch bedzie zadowolony.
pzdr