maja_1980
grudniowa mama '06
Tigger a dlaczego kredyt w Pl? Tu maja lepsze warunki. To tylko taka sugestia:-)
Buziaczek ja w ostatnich tygodniach ciazy tez strasznie puchlam. Przybieralam nawetdo 2 kg tygodniowo .Woda mi sie zatrzymywala. Wiec wiem jak sie czujesz. Piszesz ze chodzisz jak kaczuszka ... ja chodzilam jak slon
. Na szczescie niedlugo wszystko bedzie za Toba.
Maxin chodzi Ci o album ze ktos oglada? Jak to mozliwe?
Buziaczek ja w ostatnich tygodniach ciazy tez strasznie puchlam. Przybieralam nawetdo 2 kg tygodniowo .Woda mi sie zatrzymywala. Wiec wiem jak sie czujesz. Piszesz ze chodzisz jak kaczuszka ... ja chodzilam jak slon
. Na szczescie niedlugo wszystko bedzie za Toba.Maxin chodzi Ci o album ze ktos oglada? Jak to mozliwe?
To jedyna rzacz ktora by Mnie teraz uszczesliwila najbardziej bo caly czas czekam i czekam ..ale wiem ze sie doczekam
;-)!!

zreszta stwierdzilismy, ze pojedziemy na nastepne wakacje mala bedzie juz duza i bedziemy mieli paszport i pojedziemy samochodem wraz z tesciami oni tez samochodem !! uwielbiam takie dlugie wycieczki samochodem wogule gdzie kolwiek pojechac !! a wy lubicie takie wycieczki?!