Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
podaje mu cos podobnego do Calpol nazywa sie Depon w Grecji mu to podawalam bylo ok i na chwile spada temperatura ale wieczorem naprawde ma ciepla glowke az goraca

.
...jak mi sie zechce
wydaje Mi sie ze moge sie spodziewac NiuNI dopiero w terminie w lipcu lub kilka dni przed lub nawet i po ...nic narazie sie nie zanosi,ani ja sama nie czuje - nie ma najwazniejszego zero skuurczy dziewczyny nie mam zadnych skurczy,
a moze ja ich poprostu nie doczuwam nie wiem
wydaje mi sie ze to uklucia a nie skurcze?
? nie no nie da sie przegapic tak...bo to boli wiec nie wiem co 
Boli mnie tam cos czasem ale to nie sa skurcze i ten bol nie jest regularny ciekawe co powie teraz moja midwife
we wtorek ide na wizyte !! ale nie bedzie mnie badala wewnetrznie wiec nic sie nie dowiem konkretnego...ehhh

:dull:
:-(
, ..bo ja nie wiem jak ja to przejde wstyd tak walkowac
wkolko to samo no ale ...ja juz taka jestem bo boje sie napawde!!:-(ale wierze ze jakos to przejde jak nie swoimi silami to wyciagna ze mnie i tyle tak mi mowi moja tesciowa ehh..zreszta jak bylam mloda to moja mama mowila ze najgorszy bol to jest przy rodzeniu dziecka !!ehh trudno jakos przejde pocieszam sie ze u Mnie w rodzinie szybko sie rodzi
szybko postepuje rozwarcie itp.
nie wiem na ile to prawda ze sie u mnie powtorzy no ale...wiara czyni cuda

pozdrawiam.