Aga22- Zdecydowalas sie do Nas dolaczyc ..Super jak Ci sie podoba?;-)
Maja33- Ja tak tylko powiedzialam, a jak to bedzie w praktyce to sie okaze..;-)
Nie zamierzam robic ''czegos'' przeciwko swojemu Aniolkowi

.
Justyna170979- Jak tam kolezanka? urodzila juz? jak porod? wszystko Ok?w ktorym tygodniu urodzila?

;-)Gratuluje!
Anya24 - Niestety wiem cos na ten temat

(slyszalam nie raz,cale szczescie ze Mnie nie dotyka) ale ..jesli to sa Anglicy to nie ma sie co dziwic to MY jestesmy u Nich a nie Oni u Nas.Anglicy bardzo czesta mowia i klamia oraz symuluja ze sa :sick::sick::sick:szczeglnie jak zbliza sie weekend!! Czasem da sie to odczuc(ze ejstesmy obcokrajowcami) konkretnie...ale szkoda ze nie zrozumila Twojej sytacji jednak Dziecko jest najwazniejsze:-( .
Maggusia- Super

Bardzo sie ciesze, ze juz z Synkiem coraz lepiej;-)

...Zycze duzo zdrowka i poworotu do formy. A Tobie przesylam Kochana pozytywna energie i sile.

Bedzie dobrze.;-)
Anulka99- Nie martw sie nie jestes Sama Ja tez juz mam dosc tej chole**ej pogody

Ciagle tylko pada i pada. Slonca i ciepla chyba nie bedzie

Gratuluje 1 Kr oczkow
Patrycja25 - Witam. Fajniusko ze Twoja Corcia ma tak na Imie

. Nasza Corcia tez tak chyba bedzie miec na imie. Chociarz z Nami to nigdy nie wiadomo

jak narazie nie zmienia Nam sie ale nie obiecuje ze po porodzie sie nie zmieni.
Moja Corcia tez sie nie spieszy narazie jak widac ..

:-(szkoda..
Toola - Gratuluje tak zdolnej Coreczki noi odwaznego tupania.

Mam nadzieje ze i Mi tak szybko minie..

pod wzgledem nie wyspania i wstawania..ehh jak narazie nie przyszedl a Ja juz mowie o mijaniu...he he
Olcia23 - Tak ja jestem juz w 38 ale nic sie nie rusza..

Szok. Moj M mowi zebym nie odliczala tak to Nam szybciej Minie ale Ja juz nie moge

..On jak jest w pracy i dzwoni(co 3 godziny) to 1 co sie pyta czy cos sie ruszylo i jak sie czuje

a Ja zawsze mowie to samo :''No narazie nic Kochanie '' a On '' aa to szkoda..czekamy dalej..''

:-(
Olis - Gratuluje Synka - zdolny z Niego chllopiec Ja tez bym pewnie byla dumna-nawet z usmiechu. hehe Ja taka jestem .
Niestety Olis jeszcze nie urodzilam

..moze jutro.

Postaram sie jeszcze wpasc jak cos sie zacznie..ale nie obiecuje ze zdarze!!

hehe chcialabym...

Maxin78- Ja tez tak mam ale dwa lub dzien przed @ i umieram na bol kreoslupa.Czasem potrafie az zwijac sie z bolu..tak strasznie meczy. Wspolczuje.
Ciesze sie ze z Natalinka jest dobrze i odzyskala zdrowko.;-)
Mala-gorzatka - Midwife Sama(bez Twojego upomnienia

) juz powinna sprawdzic czy sie przekrecila bo w tym tygodniu juz jest to zauwazalne

..u Mnie tak bylo ze od 28 Blaneczka lezy w dol gloweczka..

ale do porodu sie nie spieszy:-(. Moja Blanka jest tak wielka, ze normalnie stopke jej widac jaka jest maluska-charakterystyczna jak rozprostuje swoje kosteczki...Wydaje sie ze nie maja takie dzieciaczki sily ale wiecie ze jak Blanka sie rozprostowuje albo jak jej cos nie podpasuje to kopie z calej sily - tak jak by mnie ktos pozadnie tracil.silna z Niej Kobieta

:-)
No to chyba Wszystkie

sie rozpisalam ...