Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, tymbardziej ze juz cos ci wylatuje u mnie pred samym porodem tez bylo wlasnie cos takiego
, ale oczywiscie to o niczym nie swiadczy i dzidzia zdecyduje
, a ta moja kuruszyna nie chce za nic mleka z butelki jednej nocy nawet jej kaske dawalam z lyzeczki tak ryczala jakbym ja kroila nie wiem co ja poczne
, super ze ci sie udal romantyczny wieczur z W
, ja tez chce

:-)
, mala wcina ryzowe ciastka ze hej taka jestem szczesliwa ze juz je nie tylko papki
, 

, z jednej strony to dobrze bo wiem ze wsio ok, ale z drugiej str. ponoc dzieciaczki przed porodem sie uspokajaja. 

ale sie rozgalopowalam z tym praniem
ale korzystam ze sloneczka.
a z jakiego osiedla? Ja zazamcze 
narazie tylko teoria ;-)
jakas dziewczyna wychodzi z budynku i mowi ze auto zabrali na lawete

wrocilismy tam i powiedzielismy ze tylko tyle mamy.
ci ludzie tu serca nie maja ani litosci dodam jeszcze ze byli to ludzie z wiezienia podobno policja kryuminalna takich zatrudnia.
,napisze tylko jedno ze ja na twoim miejscu to chyba bym sie tam rozryczala i nie wiedziala co robic w dodatku tyle pieniedzy za jedna godz na parkingu
. Czemu zatrudniaja jakis kryminalistow?Osobiscie nie mam nic do nich,ale nie chcialabym miec z nimi stycznosci
.Moze mozesz sie jakos odwolac aby oddali ci skoro nie bylo nigdzie napisane na parkingu na temat oplat?Najgorsze jednak to ze Brianek chory i tak biedaczek sie meczyl na tym dworze:-(.
musiscie uwazac,dokladnie sprawdzajcie gdzie parkujecie,bo oni tylko czychaja aby ktos na chwile opuscil aut

.
, moze sie nawet znamy