Witajcie moje drogie kolezanki,wlasnie wrocilam z Polski,nie bylo mnie na forum dosc dlugo,ciezko dadrobic straty,ale uwaznie przeczylam wszystki posty.Ciesze sie ze nasze grono sie powieksza.WITAM SERDECZNIE NOWE FORUMOWICZKI ;D
Ja wlasnie jestem po pierwszej wizycie u GP,przenioslam sie niedawno do nowej kliniki i na poczatku bylam srednio nastanwiona do obslugi,ale trafilam na fajnego modego i przystojego lakarza ;D , ktory bedzie mnie prowadzil, Jutro ide do gin,wizyte mialam juz zarejstrowana od sierpnia,jeszcze nawt nie wiedzialm,ze jestm w ciazy,wiec sie ciesze ,ze tak sie zlozylo i nie musze czekac,Lis do szpitala do poradni i midwife mam dostac juz niebawem.Oj jak bym juz chiala zobaczy moje sloneczko!!!!!!!!Moj moz siedzi dalej w kraju bo auto nam w drodze do Angli nawalio i ja musialm sam wracac samolotem,co za pech,ostatnio zycie cos nam klody pod nogi rzuca,mam troche dosc :-[ Widok dzidzi i dzwiek bijacego serduszka na pewno by mi humor poprawil ;D
Aniubaniu mam nadziej,ze twoje perelki wyzdowieja i beda zdrowsze,zycze tego z calego serca

Milego pobytu w Polsce zycze, tobie Ivonek rowniez,odpoczywajcie laski
Tamarunia mysli pozytywnie,przykro mi z powodu poprzenich poronien,ale teraz wszystko bedzie dobrze tylko sie tak bardzo nie przejmuj,bo to zle na psychike wplywa i na dzidzi,mama musi byc radosna i szczesliwa.Trzymam kciuki aby wszystko bylo w jak naj lepszym pozadku
Lwica remoncik juz w koncowej fazie,to tylko sie cieszyc,bedzie milo mieszkac w swierzo wyromontowanym mieszkanku
Mam nadziej,ze kiedys sie spotakmy wszystkie i w realnym czasie na zywo pogadamy,moze sie umowimy na jakis dzien,co wy na to kobitki???????Poplotkujemy,wymienimy poglady ;D
ok, Pozdrawiam goraco wszystkie mamuski ;D Ja uciekam spac bo jakos senna jestem