reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam was!!!
za oknem szarawo pogoda do d...

buziaczek-zycze sily!!!a podawalas malej herbatke koperkowa dziala tez uspokajaco??

katarzyna s--sliczna cora oczeta przepiekne!!!no i wszystkiego najlepszego dla twojego z okazji urodzinek,wow sama robisz tort ale masz kobieto talent!!!no i zycze zdrowka!!!

toola-kobito u was widac co troche zmiany,przeprowadzka do taak duzego domu a my sie gniezdzimy w czterech katach!!!a jak cora:)))no i kiedy nastepne??

justyna w-zycze zdrowka!!!

mamuska-wiesz ja tez wole teraz spotkanka z osobami ktore maja dzieciaczki lepeij sie rozmawia!!!!

justyna17079-witaj kobito!!!co u was slychowac,jak sie synio chowa

oki mykam do zobaczenia pozniej!!!

reklama
wiecie moze jak tutaj dokladnie obchodzi sie Halloween ???
w tamtym roku dzieciaki dzwonily do drzwi ale nie przygotowaliśmy żadnych słodkości i nie otworzyłam drzwi :zawstydzona/y:
nie wiem czego sie spodziewac chca slodycze? mowia jakies wierszyki?jak to wyglada?:eek:

Witam z kawką:-)
ja już od 5.00 nieśpie :-(, Bąbelka wzięło na zabawe, musiałam co jakiś czas podejść do niego, póbowałam uspać ale był tylko krzyk. O 7.00 wypił mleczko i dał mi godz drzemki :tak:, musiało mi to wystarczyć. Teraz pociesznie fika w łóżeczku(ciekawe jak długo :confused2:), szarpie wszystko co ma w zasięgu rączek, od paru dni próbuje złapać stópki, ładnie mu to już wychodzi :tak:. A jeśli chodzi o obracanie się z brzuszka na plecki i odwrotnie to go leniuch wziął :-D, ale na boczki przekręca się bez problemów nie zostawiając nóżki z tyłu.
Widze,że pogoda nie zaciekawa :-(, oby nie padało bo zamierzam wyjść na zakupy, może tym razem zakupy jakoś wyjdą :-).

Katarzyna_s wydaje mi się ,że każde dziecko musi przejść swoje etapy, mogę Ci powiedzieć z obserwacji i opowieści siostry i znajomych ( mają dzieciaczki w tym samym wieku-teraz już po 3 latka). Bawiły się razem od zawsze, i każde to robiło, raz jedno raz drugie, nawet bójki :tak:. Wiem tylko tyle, ja to wszystko mam dopiero przed sobą ;-)... nic się nie martw :tak::-)
Olis dokładnie, dużo idzie się dowiedzieć , zaobserwować kto jak daje sobie rade z malluszkiem by coś podłapać :-p:tak:, gdy znalazłam to forum byłam wniebo wzięta. M opowiesz o postępach Skarba, ale tutaj...sama wiesz jak to jest z facetami :-D.
Nafnia ja karmie go butelką, moje cycusie nie dały dużo mleka i tylko przez około 2-3 tyg.. Czasami musze go na chwilke zostawić, zamieszać w patelni, iść do wc...mimo że moje serduszko chce go wziąść.
Justyna 170979 już wcześniej chciałm Ci to powiedzieć -dziewczyno masz dar wyszukiwania ciekawych rzeczy, ostatnio sprawdziłam ten link poprawiacza samopoczucia i jest super.

Sorki za wczorajsze posty, coś mi się działo ze stronką itd. :sorry:

Miłego dzionka

heja ja dzis w pracy,chco nie powinnam byc,ale G.choruje i do przedszkoda nie chca go wyslac.a JA NIEWYSPANA:no: Natulka w nocy obudzila sie o 11.30 i za nic nie chciala wrocic do lozeczka,placz i placz wiec spala z nami,ale i tak budzila sie na chwilke,palcz i zaraz zasypiala,cos czuje ze to zeby:-(

Kasiula matula obchodza z tego co wiem 31.10 i jak wiem rozdaja dziecia slodycze

Olis Oliwierke szybko sie przestawil po powrocie,jak zareagowal niewidzac tate 2 tyg??

Katarzyna_s coreczka pieknosci,ma cudne oczka i slodziutka buzinke.Z dentysta lepiej sobie zalatw,nie czekaj,ja tez sie panicznie boje,ale zawsze biore znieczulenie wiec jest ok.Nie czakaj bo sie pogory i bol bedzie nie dozniesienia.No i kuruje sie do piatku duzo nie zostalo.
Naj naj dla mezulka z okazji urodzin,STO LAT STO LAT........

mamauska Krystaianek jet uroczy,ma takie cieple spojrzenie

Moj maz juz sie smieje,bo co Natka w nocy sie budzi jak mowie ze to zeby:-D i chyba juz tak od miesiaca:-D:laugh2:,ostatnio nie da sobie zajrzec do buzi wiec mysle ze sa napuchniete dziasla i ja bola,a Emi ile ma juz zabkow???

MAXIN emi ma 12 zabków teraz przebija sie 13 juz go kawaleczek widac

KASIA S najlepsze życzenia dla mężusia

Mamuśka no to nie dał pospać smyczek
My zaraz lecimy do polskiego sklepu po zakupy na obiad a pogoda rzeczywiscie do bani:baffled:

Hej!!!!

ja dzis w srednim humorze bo landlord mnie zdenerwowal ale mam nadzieje ze jakos przejdzie

katarzyna s -piekna coreczka:-)

olis-witaj kobieto, jak Olivierek pewnie podobalo mu sie w pl

dziewczyny ja znowu z wami w tyle czytalam po lepkach pozdrawiam serdecznie i przepraszaszam za nidokladnosc

zycze milusiego dnia papap

Hej
Tak sobie podczytuje i ledwo nadazam za wami., Ciagle sie dziwie jak wy to wszystko godzcie . Dzieciaczki , obowiazki domowe i posty:confused:

Maxin - ciekawe czy to te zabki, ciekawe co bedzie jak Szymek zacznie dostawac zabki , chyba masz maly nerwus doprowadzi mnie do szalu:-D

Buziaczku - sliczne te swiecidelka , widze ze przygotowania pelna para. Sama nie wiem jak to bedzie w marcu z moimi przygotowanaiami , ale my bedziemy mieli w Polsce slub.

Pinka - cudowie ze z mala lepiej, tzrymkaj sie . POZDRAWIAMY:-);-).

No i konie c pisnia bo synek marudzi:angry:

reklama
Do góry