Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, fajnie , że jedziecie do PL na święta, zazdroszczę
, sprawdzałam jakieś 2 miesiące temu
to straszne, szkoda:-
. maz za to sie cieszy bo jego rodzinka tutaj (anglik). mam nadzieje ze chociaz bedzie snieg...
. Tak jeszcze nie było
, mimo że zasnął za raz po kąpieli około 19.00, a i w nocy nie przebudził się na "nocną zabawe":-), spał tak długo 
. teraz buszuje w łóżeczku wię mama ma chwilke na BB
.

)[/SIZE]
, M w pracy :-(... i mamy szary dzień...ale i tak będziemy musieli wyjść do sklepu, pare rzeczy na obiadek dokupić
.
Chyba bedzie wysoka za tatusiem 
Ale jeste radosna i fajnie sie bawi.Wlasnie skonczylysmy zabawe z kreda,George spi zmeczony po Tumble tots,za 4 tyg mamy swiateczne przyjecie z prezentami,jedzonkiem bedzie fajnie
Wczesniej mikolajaki z bb,ale bedzie sie dzialo w tym roku
lubie takieimprezy,przygotowanie do swiatecznego nastroju;-)
a kawaly swietne,dobrez z mikolajem i kolysanka
Jak KAROLCIA???Nowe slowka poznalam,mowi wiecej?
kladzie sie spac o 12 w nocy
nie wiem dlaczego wogule nie chce spac tak jak ja nauczylam ....o 20!! Jest strasznie placzliwa podejrzewam ze poczula rece i jak ja odkladam to placze sama dlugo sie soba nie zjamie
:-( a ja juz nie mam sily, na wieczor jestem taka padnieta ze mysle tylko o lozku :-(w nocy roznie sypia. Goroaczkuje tez ostatnio i ma napuchniete dziselka , chyba juz jeje powoli ruszaja zabeczki, wprowadzam jej juz 1 sloiczki i soczki, oraz kaszki bardzo jej smakuje malinowa 

pewie dlatego ze mieliby zaszczepic mi mala na meningokogi czy neumokoki a zato sie placi w Polsce.