mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Mamuska - wylatujemy 4 stycznia wiec nie bardzo bym chciala zeby dostala szczepienie dzien przed gdyz nigdy nie wiesz jak sie bedzie dziecko zachowywalo - moze bedzie mega markotna lub bedzie goraczkowac, wiesz jak to jest. Wolalabym zeby dostala jakies 3 dni przezd wyjazdem co najmniej.
Maxin i Izka - wczoraj przeszperalam necik odnosnie mazasu dla maluszkow...i znalazlam film jak masowac maluszka wiec zaczynamy od DZIS !!!
Laseczki, a nie uwazacie ze jak tak dziecko szybko rosnie to moze byc jakis problem ?
Maxin i Izka - wczoraj przeszperalam necik odnosnie mazasu dla maluszkow...i znalazlam film jak masowac maluszka wiec zaczynamy od DZIS !!!
Laseczki, a nie uwazacie ze jak tak dziecko szybko rosnie to moze byc jakis problem ?

). zimno mi nie jest a raczej ciagle za goraco ale boje sie ze znow sie przeziebie bo ludzie na mnie ciagle w metrze kichaja. zawsze proboje sie zaslaniac gazeta i moze sie tym razem wybronie. dziwne zachcianki jedzeniowe mam, np na mieso ktorego zazwyczaj nie lubie, i od tygodnia na lody gruszkowe (!?) 

i czytam co nowego
, zasnęła dopiero po 2 godzinach brykania w łózeczku, pierwszy raz w życiu
, zaraz idę do łóżeczka, dobranoc:-)
zapotrzebowanie na jedzenia mam -oby nie umrzec

poglaskaj jak bedzie plakac lub potrzymaj na busce dlon i sie uspoki i zasnie u Mnie tak jest siedze przy Niej Ona Mnie widzi jak prostesuje strasznie uspokaja sie i zsypia ale nie mowie juz do niej glosem wesolym tylko cichym i do spania ....moze pomoze Ci moj sposob , powodzenia , jesli chcesz sprobuj u Mnie pomaga , chodz czasem ma swoje dni i jest gorzej ale nie poddaje sie i trwam w tym - delikatnie wprowadzam rutynke ....moze wydawac sie drastyczna hihi ale wcale taka nie jest