Mamuśka79
Fanka BB :)
Witam z poranną kawką :-)
Wczoraj M miał wolne i poszliśmy sobie na spacerek i kupiłam wkońcu czapeczke Bąbelkowi
, teraz będzie miał cieplutko . Pogoda dopisała :-), miało się wrażenie że wiosna idzie
. Dzisiaj mamy już jesienną pogode :-(, ale i tak wyjdziemy
.
Wczoraj przy wieczornych zabawach Bąbelek powiedział spokojnie - MAMA :-)
. Tym razem było wyraźnie słychać
, a nie mmaaammaaa w płaczu :-). Już nie mogę się doczekać kiedy więcej będzie mówił, choć wiem że później to mnie zagada 
.
Mała_gorzata masz racje, lepiej troche wcześniej zrobić tą szczepionke, ach gdzie ja mam łeb
, trzymam kciuki za rozwiązanie tego problemu
.
Maxin jak tam Stokrotka? Lepiej się czuje, śpi już ładnie?
ide troche poprasować, później krutki spacer...itd,
Miłego dzionka życze
Wczoraj M miał wolne i poszliśmy sobie na spacerek i kupiłam wkońcu czapeczke Bąbelkowi
, teraz będzie miał cieplutko . Pogoda dopisała :-), miało się wrażenie że wiosna idzie
. Dzisiaj mamy już jesienną pogode :-(, ale i tak wyjdziemy
.Wczoraj przy wieczornych zabawach Bąbelek powiedział spokojnie - MAMA :-)

. Tym razem było wyraźnie słychać
, a nie mmaaammaaa w płaczu :-). Już nie mogę się doczekać kiedy więcej będzie mówił, choć wiem że później to mnie zagada 
.Mała_gorzata masz racje, lepiej troche wcześniej zrobić tą szczepionke, ach gdzie ja mam łeb
, trzymam kciuki za rozwiązanie tego problemu
.Maxin jak tam Stokrotka? Lepiej się czuje, śpi już ładnie?
ide troche poprasować, później krutki spacer...itd,
Miłego dzionka życze
ze zaraz mi sie rozedrze.
,no ale coz zdrobic.Dzieki,ze pytanie o nia,a juz chce aby zabkowanie sie skonczylo,wszyscy mowia ze trojki ciezko dzieci przechodza:-(
,a urlop sama zobaczysz kiedy poczujesz,ze trzeba wrocic do pracy,ja 67m-cy wytrzymalaj,no ale u mnie inaczej jest bo mala chodzi,ze man,ale wiesz,mozesz wziasc zawsze macierzynski,6m-cy,a potem wychowawczy rok
super wieczor,jak rozstanie przezylas?