tygrysek235
mama Dawidka
a to moj maly szkrab
tylko powiedzcie mi jak mam to zdjecie zmniejszyc?
tylko powiedzcie mi jak mam to zdjecie zmniejszyc?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mile bylam zaskoczona.

: DZISIAJ ZROBIŁ PARE KROCZKÓW, TRZYMAŁ SIĘ MNIE TYLKO ZA PALCE, chodził po sofie bo nie chce by chorą nóżką stawał na podłodze.Bardzo się rwie do chodzenia i stania,ach stanie ma opanowane, raz staje na jednej a potem na drugiej nóżce, buja się i sprężynuje 

, dlatego podałam mu palce i prosze - pierwsze kroki zrobione
. Raczkowanie do przodu też prawie opanowane, dałam mate na podłoge i go puściłam( zauważyłam że w łóżeczku dobrze mu idzie) i prześlicznie szedł. Nie puszczamy zbytnio na podłoge bo niestety nie mamy warunków, chcemy zmienić mieszkanko ale jak na razie mamy pod górkę :-(. Przy chodzeniu i raczkowaniu był M i obydwoje obserwowaliśmy naszego Szkraba ze świeczkami w oczkach. Zrobiło nam się troszke smutno bo na razie nie może poprawnie stawiać stopki ( nigdy nie stawialiśmy małego na nogi jak to się robi u maluszków by się odbijały , a on sam pokazał nam na co go stać

) Kochany Szkrabek. 
, często narzeka się na tutejszych lekarzy ale jednak jest tu dobrze...
.
, jak tam u Was, spacery nad wodą, itd? Alexik pewnie rośnie jak na drożdżach, wklej nowe foteczki 

. Masz racje co do drugiego dziecka, jest wtedy ciężej i lepiej troszke poczekać, ale myśle że jeżeli na prawdę pragniesz drugiego to na pewno dasz sobie rade, ja tam wierze w Ciebie
. 

, uciekam

bo nie mam co czytac:-(
, a tak dokladnie za to ze postawilismy na miejscach parkingowych ludzi miezkajacych w tym bloku
i nie mielismy takiej kartki ktora upowarznia do stania w tym miejscu
a wiecie co jest najlepsze w tym wszystkim ze tam w poblizu nie ma miejsc parkongowych dla ludzi odwiedzajacych swoja rodzine itp. mozesz stac tam 5 min to znaczy, ze masz 5 min na zobaczneie sie z rodzina 
kurcze
wsumie nei duzo ale £30 zawsze cos
a wiecej mozesz stac od 22 i tez tylko 2 godzinki 
powalone to
ale dobra zaplaci sie
:-) Juz sie nie moge doczekac ...ale o tym kiedy indziej
juz odliczam dni
...rozbijala sie o wszystko
, i napedzila mi wielkiego stracha
..zostawilam ja na naszym wielkim lozku w sypialni na samym koncu,bo poszlam umyc rece ...a ta w 5 sekund znalazla sie na podlodze..i tylko uslyszalam jak upadla
nie wiem jak to zrobila przeszla doslownie w 5 sekund odcinek 2m

tak szybko raczkuje..boze jak ja sie wystraszylam jak ja zobaczylam na tej podlodze , doslownie zbladlam a serece mialam w gardle

zaszla sie z placzu , nic jej sie nie stalo cale szczescie ale wystraszyla sie okropnie
:-
i miala czerwony policzek , ale juz zniklo...ale to nie wszystko co potrafi..
lapie sie za lozeczko raczkami jak lezy jak sie pusci to uderza sie w nosek i glowke (ma juz chyba kilka guzow malych:-
:-)ale nie daje sobie zajrzec skubana
juz sie nie moge doczekac , ale z drugiej strony az bledne jak pomysle co mam do roboty

ehhh...ale lubie sie przeprowdzac
cos nowego

fuuu wiem jestem obrzydliwa hehehe a co tam troszke humoru przesylam wszystkim , a jak u was? ogolone nogi?

Ogolone Nogi

zartuje
paaaa
, ach tera to trzeba mieć oczka wszędzie. Wiem że jest Ci przykro i smutno na serduszku ale najważniejsze że Kruszynce nic nie jest, z drugiej storny wiesz że jest już bardzo sprytna i zawzięta - super. Jeśli chodzi o obijanie się w łóżeczku to niestety chyba trzeba przez to przejść, owijałam całe łóżeczko to wściekał się bo nie miał jak chwicić się szczebelków, a jak odsłoniłam kawałek to boom i płacz, teraz to jak upada do wystawia już rączki lub stara się obrócić by nie uderzyć
...Także dziewczyno chyba nie raz będziemy mieć serduszko w gardle :-(. życze Wam dużo zdrówka