Witam Mamusie!
Ah dzis dzien mialam zabiegany z rana musialam dreptac na nogach zaladowac prad ,bo mi sie skonczyl na dodatekmoj d mi zabral karte moja do bankomatu przez przypadek i mial perzy sobie dwie

dobrze ,ze kolezanke mam blisko to mnie poratowala

no szok i ja taka przeziebiona lecialam szybko no zaladowac prad itd
a pozniej koelzanka do mnie przyszla,bo w piatek spotkalam sie z nia w mc donald i musialysmy sobie duzo spraw wyjasnic ,ale nie starczylo nam czasu i tak na raty sobie wyjasniamy

wogole to hehe w piatek jak bylam w mc donald z ta kolezanka podeszla do mnie ekspednietka i mowi tak:
przepraszam bardzo ale ja mam takie pytanie
a ja z usmiechem witam jakie?
mojemu koledze sie pani bardzo podoba czy zechcialaby pani dac mu nuemr telefonu?
a ja w szoku...

i mowie ze niestety nie ,bo mam meza
to ona w jeszcze wiekszym szoku ile ja mam lat?
a ja mowie ze tyle
tyle
to ona do mnie mowi haha ,ze myslala ,ze o wiele mniej i ,ze jestem bardzo ladna i ze papa
wiec wiecie co zamurowalo mnie haha

ale tak czy siak to w sumie mile...
Pozniej z tego kolesia smiali sie koledzy ,ze kosza dostal
Izku gdzies ogladalam wczoraj co najbardziej pomaga na schudniecie wiec DZIEWCZYNY nie tak cwiczenia jak dieta dieta!

jak znajde ten fragment to podesle:-)cwiczenia mysle ,ze owszem ,ale na te nasze oponki poporodowe ja jeszcze taka maluska mam i musze cos znia zrobic niestety

a teraz sie troche wzielam za diete i naprawde sie trzymam

mam nadzieje ze w 2-3mc zgubie te 4kg:-)
Pinka gdzie filmik?
Joklismoj jest tak troszke znany hehe ma swoich fanow uwielbia to robic

ja spiewam czesto mu refreny:-)
Wlasnie ostatnio nagralismy nowa pisoenka,a ta jest bardzo stara no ,ale zawsze mi sie podoba ,bo napisana dla mnie i Brianka-jak ja uslyszalam to ryczalam.
Dziekujemy za GLOSIKI KOCHANE JESTESCIE!
Pozdrawiam i sle ciumaski!