reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

czesc laski
A co tutaj dzis tak cichutko? My zaraz idziemy zjesc drugie sniadanko, wiec ja tylko na chwilke...
Maggusia ja tez glos oddalam, a swoja droga to nie wiedzialam o "karierze" Twojego D... A jaki Brianek byl jeszcze malutki wtedy :szok:... Jak ten czas szybko leci...
Izku glowa do gory, bo naprawde nie masz powodow do kompleksow... A malutka jaka sliczna...

reklama
:-) i my sie witamy :-)
Jolkis, dzieki za wsparcie :-) i dzieki za mile slowa o Nati :-) tez mi sie podoba ;-) milego dnia. Dziewczyny chwytajcie ladna pogode, bo mowia, ze to ostatni taki ladny tydzien!!!

Czesc dziewczyny ;-)

Ja z takim zapytankiem, Czy orientujecie sie ktore mleko modyfikowane angielskie jest najlpesze dla dzidzi ???:confused:

Czy te Cow&Gate to takie jak Bebiko nasze? kiedys tak slyszalam... :rofl2:

:rofl2:

maggusia- zaglosowane:tak::tak::tak::tak::tak:
princi-trudo powiedziec bo kazdemu dziecku pasuje inne mleko moja np zadnego angielskiego nie chciala tylko polskie bebiko................
Izku- kochana uwierz mi ze mam kolezanki ktore wazyyly okolo 100kg a przez rok dzieki cwiczeniom i diecie zjechaly do 50 takze duzo samozaparcia i checi a bedzie ok...

Witam
Izku sliczna z Ciebie kobieta:tak:nie wiem czemu myslisz inaczej:sorry:Ljak masz za duzo luster to sie ich pozbadz albo porzyklejaj do nich karteczki z pozytywnymi myslami i cztaj je codzien.Na pierwszej wlasnie to ze super jestes babka:tak::-)
Princi kazde jest dobre,zalezy tylko jak dziecko bedzie tolerowalo.Jesli nie chcesz lub nie mozesz karmic piersia smialo bierz jakiekolwiek.SMA, Cowe@Gate,Ja daje Aptamil.Zanim dziecko sie przyzwyczji minie tez troche czasu wiec odrazu jak cos nie panikuj:tak:

A my dzis wstalismy o 5.30.Jeszcze polezal pol godz ale nie bardzo mu to szlo.Wlasniue wstal a spal tylko 1.20:baffled:oj to moje dizecko:sorry:

dzieki Kwiateczku :-) a luster mam duzo, bo mam szafe w zabudowie z luster. Mieszkanie wynajmuje, wiec sie nie moge ich pozbyc :-) ale ja sie nie przejmuje, jestem niepoprawna optymistka, tylko ze znam siebie i widze jak wygladam, wiec stad takie Wasze wrazenie. Mojemu K podobam sie najbardziej na swiecie, wiec to wcale nie wynika z tego, ze ktos mi cos powiedzial :-)
Pinko, dzieki sprobuje z tymi cwiczeniami, a co do diety to ja nie jem byle czego, tylko ze czasami mnie na slodkie bierze. Czasami za czesto ;-)

Hej Dziewczyny.
Zadko wpadam wiec musicie mi to wybaczyc:-) przewaznie siedze na naszym malym szkockim forum w przerwach jak malutki spi i juz zaduzo czasu nie starcza by cos skrobnac tutaj. U nas dobrze nadal zabkow jak nie ma tak nie ma:-( Pogoda w Edi jest straszna i zima nadchodzi. Ostatnio mialam problem z boilerem bo coz zaczelo mi przeciekac nad prysznicem ale doszlismy do wniosku ze to z wanny sasiadow :confused2:.
No i jak zawsze nieszczescia chodza parai - zepsul sie nam piekarnik. Prawdopodobnie bedzie nowy ale dopiero za tydzien:confused2:.
izku- przesadzasz , fajnie wygladalas i sliczna z Ciebie dziewczyna. A po ciazy to przytylam 22 kg i pewnie jeszcze zostalo mi 10 kg! ha nie wiem bo dawno nie wchodzilam na wage.;-) omijam z daleka. Tylko sobie powtarzam "musze schudnac..." a potem zjadam ciasteczko..:-D:-D
Jak znajde troche czasu to wkleje moje zdjecie, jak kiedys bylo sie ladnym i zgrabnym....ha ha ha

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny ;-)
Ja wiem,ze kazde dziecko inne i bla bla... ale bardziej chodzilo mi o wyprobowana marke... ale spx, dziex :rofl2:

Witam Mamusie!

Ah dzis dzien mialam zabiegany z rana musialam dreptac na nogach zaladowac prad ,bo mi sie skonczyl na dodatekmoj d mi zabral karte moja do bankomatu przez przypadek i mial perzy sobie dwie:eek:
dobrze ,ze kolezanke mam blisko to mnie poratowala:-D no szok i ja taka przeziebiona lecialam szybko no zaladowac prad itd
a pozniej koelzanka do mnie przyszla,bo w piatek spotkalam sie z nia w mc donald i musialysmy sobie duzo spraw wyjasnic ,ale nie starczylo nam czasu i tak na raty sobie wyjasniamy:-p
wogole to hehe w piatek jak bylam w mc donald z ta kolezanka podeszla do mnie ekspednietka i mowi tak:
przepraszam bardzo ale ja mam takie pytanie
a ja z usmiechem witam jakie?
mojemu koledze sie pani bardzo podoba czy zechcialaby pani dac mu nuemr telefonu?
a ja w szoku...:-Di mowie ze niestety nie ,bo mam meza
to ona w jeszcze wiekszym szoku ile ja mam lat?
a ja mowie ze tyle
tyle
to ona do mnie mowi haha ,ze myslala ,ze o wiele mniej i ,ze jestem bardzo ladna i ze papa
wiec wiecie co zamurowalo mnie haha:-Dale tak czy siak to w sumie mile...
Pozniej z tego kolesia smiali sie koledzy ,ze kosza dostal :-p

Izku gdzies ogladalam wczoraj co najbardziej pomaga na schudniecie wiec DZIEWCZYNY nie tak cwiczenia jak dieta dieta!:-pjak znajde ten fragment to podesle:-)cwiczenia mysle ,ze owszem ,ale na te nasze oponki poporodowe ja jeszcze taka maluska mam i musze cos znia zrobic niestety:confused2:a teraz sie troche wzielam za diete i naprawde sie trzymam :tak:
mam nadzieje ze w 2-3mc zgubie te 4kg:-)

Pinka gdzie filmik?

Joklismoj jest tak troszke znany hehe ma swoich fanow uwielbia to robic:-pja spiewam czesto mu refreny:-)
Wlasnie ostatnio nagralismy nowa pisoenka,a ta jest bardzo stara no ,ale zawsze mi sie podoba ,bo napisana dla mnie i Brianka-jak ja uslyszalam to ryczalam.

Dziekujemy za GLOSIKI KOCHANE JESTESCIE!
Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
Magissia to dawaj te piosenke,posluchamy:tak::-)a incydent w mc donalds fajny,mily:-)
Doveinred wlasnie dzis weszlam na to forum a tam jakas dziewczyna w ciazy:-)az mi sie zachcialo bo ja jak bylam w ciazy to nie wiedzialam ze takie forum jest.Mial czlowiek internet rok nie wiedzialam co z nim robic:rofl2:a fajn ie bylo sie by pozalic jak mija ciaza:sorry:
oki lece.jutro z rana brat przyjezdza a ja potem do pracy tak wiec nie wiem czy wpadne:sorry:paaaa

Do góry