reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

wesolutkich i mokrych swiat dla was laseczki:-D:-D:-D

Maggusia- te leki ktore moja mała bierze nie sa na kupe tylko na grzyby ale miedzy innymi poprawiaja proces trawienia i wydalania.Ja sciagam je z niemiec bo robimy małej badania i lekarz jej te leki przepisuje wiec nie podam ci nazwy zeby czasami małej nie zaszkodzic bez konsultacji z lekarzem ale polecam sliwki i moreli ugotowac jako kompocik i dac małej aby wypiła u nas po 15 min od wypica zaczeła robic kupke:cool2:

paaaaaaaaa ide spac bo padam na pysk

reklama
czesc laseczki

i jak tam po swiętach??????????? ja jestem strasznie zmęczona jak zawsze:-p:-p:-p dzis sie jeszcze nie wyspałam bo jakas parka o 3 w nocy pod naszym oknem Seksik sobie uprawiała porażka mówie wam............mnie juz chyba w tym kraju nic nie zdziwi:no::no::no:

pogoda do bani wiec i wyjsc sie nie chce wczoraj wędrowalismy a dzis w domu siedzimy...........

Pinka no to niezle hahaha
a ja siedze z tesciami maz w pracy a dzis rocznica slubu ehh ale wieczorkiem sobie odbijemy :)

Moja Wercia nauczyla sie sama jesc widelczykiem i wolac siusiu na nocniczek :)

A u mnie w rodzinie urodzil sie dzidzius kuzyn zostal tatusiem co prawda go nie lubie :p a widzialam go ostatnio kilka lat temu ale zal mi go bo jesli potwierdzi sie co mowi rodzice to straszne :(
zrobili jego zonie vacum!! i dziecko prawdopodobnie sparalizowane ;( ale 100% nie wiem bo rodzice dowiedzieli sie od cioci (babci maluszka) a ze ciocia ma sklonnosci do przesady czekamy az sie potwierdzi i poki co nie dopytujemy bo to straszne ;(

a ja po przeziebieniu mam chore zatoki i katar zatokowy masakra!!

Witam
Ja tez po swietach zmeczona ze szok.Byla u mnie rodzina i tak latalam 3 dni kolo wszystkich a wczoraj do pracy wiec nie odpoczelam;:no:
Pinka kolo nas tez czasem odbywaja sie takie ekscesy:sorry:ostatnio laseczk azapomniala majtek:-D:-D:-D KIEDYS mieszkalam kolo takiej kobiet co darla sie ze szok:-D:-D:-D w suie 2 razy bo jeszcze
wczesniej corka landlorda tezlubiala sobie po krzyczeec:-D:-D

Minisa gratki dla Weroniczki:tak:brawo.co do kuzyna to wspolczuje,oby okazalo sie ze jest wszystko dobrze.ja mialam vacum na poczatku a potem kleszcze.tutaj czesto robia vacum ale o takim czyms nie slyszalam:no:

witam

minisia- kurcze to nie ciekawie:szok::szok::szok::szok::szok: trzymam kciuki zeby wszystko było ok.......i jak tam kolacyjka rocznicowa???????????

Kwiateczek- w polsce to mi sie nigdy nie zdarzyło natomiast tu bzykaja sie gdzie popadnie:-p:-p:-p:-p a swjoa droga co to jest to Vacum???

a reszta laseczek gdzie sie podziała??????????? Kornasia!!!!! Syla !!!!!! Joklis!!!!!! i wiele innych beczek............... dlaczego nie piszecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ide na sniadanie

Witanko Mamusie!

Od niedzieli jestem w UK,swieta minely szybko...niby bylo duzo jedzonka ,ale ja jakos nie mialam na nic ochoty :dry: po za tym zrzucilam 2kilo!
jeszcze 3-4 i bedzie dobrze :-)
Moj maly cos sie pochorowal ciagle wymiotuje od 2 dni :-( ,myslalam ,ze to przez to ,ze zle pogryzl salatke u znajomych ,bo wymiotowal kawaly ,ale chyba nie ,bo to trwa do dzis :dry:

Pinka haha no to ladnie nasluchaliscie sie w nocy...
my mielismy wczesniej takich sasiadow co bylo slychac co ktoras noc :szok:
dziekuje za odpowiedz w sprawie tabletek ciocia moze jakos z mala sobie poradzi,ostatnio cos ta pyta po lekarzach...

Joaska20 ja tez jestem z Birmingham:-) witaj!

Mnisia wspolczuje ,ale moze nie jest to prawda oby!

Kwiateczek w sumie antybiotyk pomogl tak jak pisalas,ale odciagacie ta skorke?nie wiem jak mam do tego sie zabrac-boje sie!
kazdy mi mowi ze znajomych ze bedzie mial raczej ten zabieg eh:-(

Pozdrawiam i sle ciumaski!

witamy sie po dluiej nieobecnosci i serdecznie pozdrawiamy :)
Mam nadzieje, ze wszystko u Was ok. Niestety nie mam szansyt, zeby nadrobic z czytaniem.
Pozdrawiamy cieplutko

reklama
Maggusia, moja Natka jakies 2 tyg temu tez to miala - goraczka, wymioty i rozwolnienie; a potem ja zalapalam po niej. ponoc w uk panuje teraz taki wirus.

Do góry