Witanko Mamusie!
Ja zajeta przygotowaniami do slubu-jeszcze trzeba tyle dopiac na otatni guzik ,ze szok...
Co do gosci doprosilam tam pare osob ,ale odmowili wic nie bede sobie krzatc glowy tym ,bo mysle,ze bedzie fajnie-tylko zaluje ,ze jednej kolezanki stad nie zaprosilambo myslalam,ze nie bede miala miejsc i chyba sie na mnie obrazila,a teraz chcialabym ja zaprosic no coz moze kiedys przyjdzie czas na pogadanie o tym...
Na dodatek bylismy u ksiedza spisac ten akt malzenski,ksiadz normalnie doprowadzil mnie prawie o palpitacje serca,pniewaz proboszcz kazal nam przyjsc miesiac przed slubem ,a ksiadz tej parafi twierdzi ,ze to jest troche za pozno na spisywanie takiego aktu

to dlaczego proboszcz mowil inaczej?
mam nadzieje,ze papiery dojda na czas do Polski!
na dodatek taka przyjemnoc spisywania aktu kosztowala nas 30f
Po za tym Brianka garnitur przyszedl wyglada w nim bosko!:-)
ja butki tez juz mam i jakas tam bizuterie mama mi zakupila wiec bede miala w czym wybierac:-)
Na dodatek dostalam @ za wczesnie

moze dlatego ,ze sie odchudzam?
no i nie wiem co tu robic ,bo slub jest za miesiac 18 ,a 19 dostane okres ...chyba ,ze w pl mi sie spozni ,bo tam mi sie lubi spozniac,a jak ie to co?
nie chce sie meczyc...

moze znacie jakies sposoby na opoznienie okresu????(tabletek nie biore zaznaczam)
Malgorzatka ja makijaz robie sobie sama tyko zakupie sobie chyba profesjonalny puder z firmy MAC.
wSZYSCY MOWIA,ze pieknie sie maluje i po co placic komus...
tylko sek w tym ,ze ja jeszcze nie wim jak mam sie pomalowac haha

co do gosci widzisz z naszegow wesela z 60 osob zrobilo sie 43

i na dodatek chyba za te 60 osob bede musiala zaplacic tzn zrobia nam obiad na 2 dzien

eh...
a co do opalania nie myslalam o opalaniu NATRYSKOWYM???????????
Pineczko wiesz juz czy chlopak czy dziewczynka????????
Pozdrawiam i sle ciumaski