reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

Oliwka sliczna ta Twoja panienka a gdzie takie fajniusie czapki idzie kupić ?? czy sama robiłas ? ;D

i sie powtórze Olo super ! i puldaski fakt tez ma fajne ;D

reklama
Hallo ;D ;D
Ta czapeczke zakupiłam akurat na allegro za 9,99 . Kurcze teraz patrze że sa dwa takie same zdiecia :mad: :mad:

Hejka
Długo was niebyło tu , zreszta mnie też ;D ;D Śliczna pogoda sie zrobiła a wczoraj do południa jak cieplutko ;D My byliśmy pół dnia na dworku zanim nie zaczeło padac :( :( :( Wy napewno tez ??

wczoraj było fajnie... to fakt... a dziś z Alexem na sazczepienia niestety jechaliśmy samochodem a nie tak ja zwykle pieszo.... bo leje okropnie...

narazie ząbków nie widać.... ale jak by co to zameldujemy.... dziś byliśmy na szczepieniu i Pan doktor kazał przejść na mleczko nr2... na dzień dzisiejszy Alex mierzy jakieś 67-70 cm i waży dokładnie 6600g czyli tak akurat w środku tabeli norm.... czyli nie jest ani chudzielcem ani grubaskiem.... i muszę się pochwalić że Pan doktor mnie pochwali8ł że umiem utrzymać taką wagę na sztucznym mleku ;D ;D ;D jak będzie fajna pogoda możemy się umówić na rynku w Wodzisławiu.... fajnie było by się poznać... ;D

Pozdrawiam małą księżniczkę..... kiedy to skończy równy roczek???

aha... mam pytanko.... wszędzie w Wodzisławiu szukam łyżeczki ... takiej małej.... dla Alexa... i nie mogę znaleść... mam tylko takie z melaminy z Canpolu... ale te są i tak jeszcze za duże. . a mam małe problemy nauczyć mojego maluszka jeść łyżeczką.... nie obiły Ci się takie łyżeczki gdzieś w oczy?

reklama
Hej ;D ;D
No to ładnie wazy nasz kolega i mierzy oczywiscie :) Moja ważyła w tym miesiacu 7500 ale była
krótsza 63 cm ale oni mierza inaczej jak w szpitalu tak mi powiedziała położna i niewiem kogo słuchac ::) ::)
Co do spotkania to nie ma sprawy, jak bedzie fajna pogoda umówimy sie kiedys na rynku. Ja kupiłam łyzeczki w markusi u nas na 30-leciu ,w markusi sa malutkie,pakowane po dwie i zmieniaja kolor jak jedzonko jest zagorące .Dałam za nie chyba 9 zł.OLIWKA wczoraj skończyła roczek,kurcze zapomniałam napisac i musze suwaczek zmienic bo z nim cos nie tak :mad: :mad: :mad: a impreza w sobote ;) ;) ;)
0149rm.jpg
PIERWSZY WIOSENNY SPACER ;D ;D ;D

Do góry