reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

reklama
Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek ślicznej królewnie !!!

a w markusi byłam i nie widziałam.... ale przejdę się tam jeszcze raz i poszukam bardziej

Oliwka- byłam wczoran w Markusi i rzeczywiście kupiłam małą łyżeczkę silikonową....
Alex już raczej mniej pluje ale poprostu buzię zaciska..... i to nie że mu nie smakuje.... bo wziełam i deserek rozcieczyłam z wodą to pałaszował aż mu uszy się uginaly..... a łyżeczki nie lubi i koniec.... jeszcze sie ze mnie śmieje...

diablica2 pisze:
Alex już raczej mniej pluje ale poprostu buzię zaciska..... i to nie że mu nie smakuje.... bo wziełam i deserek rozcieczyłam z wodą to pałaszował aż mu uszy się uginaly..... a łyżeczki nie lubi i koniec.... jeszcze sie ze mnie śmieje...

no to z Liwią moze sobie ręke podać !!!

reklama
Hejka ;D No to ładnie z tym jedzomkiem ale sie naucż jeśc z łużeczki ,najgożej początki .Mi też zawsze troszkę zjadała bo zaraz musi być uszykowany cycuś po każdym jedzonku musipoprawić piersią ;D ;D ;D taka z niej mądrala . My dziś nie poszliśmy na polko ponieważ była u nas biba ;) ;)
Oliwka dmuchała pierwszą swieczuszke :) :)A dziś było pieknie na dworzu ,aż sobie wspomniałam :( jak było cieplutko, kiedy szłam rodzić też była taka pogoda :)

Do góry