reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

Mój mąż nic nie ma do takich sklepów nawet sam nie raz był z kolega na zakupach ;)
ja to nie mam ceirpliwości do długiego szukania i zazwyczaj to w u ans w sklepach mało cos mozna fajnego znaleść.A z czasem u mnie krucho by poswięcic na połowy więcej czssu niz bym chciała ech.
Ale może w lipcu bede miala troche czasu jak dziewczynek nie będzie

reklama
Dziś rano byłam znowu z mamą na łowach. Zakupiłam trochę fajnych ciuszków, m.in. nowe rajstopki H&M, pajaca nowego H&M, kilka kaftaników, śpiochy, spodnie dresowe na rok , koszulę 62cm;) itd.;)
Teraz mam już wszystko. Jak będę szła do lumka to kupię tylko jak coś się bardzo fajnego zdarzy ale na jakiś roczek i dalej:)

dziuba ja chce ten pajac!!!!! :)

Basiu szukaj w 5-10-15, są po 19,90!!

a co do maty, ja dla Tysi dostałam taką Bambino, w kształcie kwiatka, kolega S nam zafundował, niestety pałąk sie oberwał, więc teraz chcę kupić sam przyrząd gimnastyczny, jeszcze nie wiem czy z Ikei czy taki z dźwiękami, może i ta druga opcja, bo mała będzie miała też krzesełko do karmienia od początku w użyciu takie z pałąkiem z zabawkami :)

Basiu szukaj w 5-10-15, są po 19,90!!

a co do maty, ja dla Tysi dostałam taką Bambino, w kształcie kwiatka, kolega S nam zafundował, niestety pałąk sie oberwał, więc teraz chcę kupić sam przyrząd gimnastyczny, jeszcze nie wiem czy z Ikei czy taki z dźwiękami, może i ta druga opcja, bo mała będzie miała też krzesełko do karmienia od początku w użyciu takie z pałąkiem z zabawkami :)

patrz, a przy zamównieniu online juz 24,99
http://sklep51015kids.eu/?asort=4488&kolor=5605

Dziś rano byłam znowu z mamą na łowach. Zakupiłam trochę fajnych ciuszków, m.in. nowe rajstopki H&M, pajaca nowego H&M, kilka kaftaników, śpiochy, spodnie dresowe na rok , koszulę 62cm;) itd.;)
Teraz mam już wszystko. Jak będę szła do lumka to kupię tylko jak coś się bardzo fajnego zdarzy ale na jakiś roczek i dalej:)

łatwo powiedzieć, gorzej się trzymać tej zasady. Ja od dłuższego czasu mówie sobie że już starczy tych małych i ciągle się coś fajnego trafia i żal nie wziąść :)
niedawno kupiłam taki kombinezonik za 3 zł z odpinanymi bucikami. I jak tu nei kupować jak sie trafia :)

Załączniki

• Zdjęcie0132.jpg
    Zdjęcie0132.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 102
dzięki.
No i właśnie przez takie ceny i okazje to mam już tyle ciuszków ze chyba małej nie poubieram we wszystko. Ale jak spotkam jeszcze jakaś okazje to napewno wezmę u mnie to już nałóg jest chyba.

Dziewczyny a taki kombinezonik to na zime chyba nie bardzo ?( on jest ocieplany w środku taki grubszy) moja mama stwierdziła że w rzadnym wypadku że to za mało, ale jak tak sobie myśle że pod to pajaca jakiegoś cieplejszego, potem jakiś gruby koc albo spiworek, to może nie ma co przesadzać. ?

super kombinezonik asia.Wydaje mi sie ze jak zrobisz tak jak piszesz i ubierzesz mala w cieplego pajaca a do tego przeciez jeszcze ocieplenie w wozku bedzie to wystarczy. Maluchow nie mozna tez przegrzewac wiec powinno wystarczyc. Przeciez ona bedzie w gondoli opatulona to nawet nie bedzie miala okazji poczuc jak jest zimno.
Ja to tez tylko bym kupowala i kupowala. Dobrze ze moj M ze mna na zakupy chodzi bo bym nas juz z torbami pelnymi ciuchow dla malej puscila :-D

reklama
no wdaje mi się że nie ma co przesadzać, ale jak trafie coś cieplejszego to kupie pewnie :). Jak ja widze teraz w upały jak takie maluchy w gondoli pozamykane pod tą przykrywką i jeszcze w ciemnym wózku to mi się słabo robi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry