Witam wieczorkiem ja właśnie odbębniłam swoje dwa dni w pracy na nowej zm i spokój.
Doveinred dzięki bardzo za te przydatne info. Niestety mam bardzo słabe zęby i właściwie od małego są z nimi problemy dlatego staram się regularnie odwiedzać dentyste. Wiesz jestem wstanie zrozumieć wszystko ale, żeby narobiło się tego aż tyle w ciągu 7 miesięcy. Nie wierzę tym bardziej, że on mi powiedział, że w 2 zapląbowanych zębach są niewyczyszczone kanały. Część zrobiona resztę zostawiona. I właściwie nie mal wszystkie pląby mam srebrne. No cóż tak czy siak muszę się tym zająć w PL.
Justaa ja moim bobkom po 2 roku życia zaczęłam dawać właśnie mleko krowie to 4%. Tzn nie od razu odstawiłam modyfikowane. Rano na śniadanie do bultki dawałam gotowane krowie z kaszką a na kolacje modyfikowane. Dziś już tylko krowie a to z cacao a to z miodem a to budyń albo płatki. Mój Aleks uwielbia czasem dopija po Krystianie. I zaczęłam wtedy też podawać witaminy MULTISANOSTOL.
Meniu życzę lepszego samopoczucia. Odpoczywaj, nie stresuj się i relaksuj się w naszym towarzystwie:-)
Oj zmykam spać jutro będę miała bardzo ciężki dzień zakupy, sprzątanie, fizjoterapia i do Ediego muszę jechać. Także zmykam spać. Dobrej nocy wszystkim