azorek84
mama Amelii 2009
dziendobry:-) witam z kawa i herbata w sumie hehehe cos dzisiaj sie dospac znowu nie moge i jaka soslabiona wstalam
myslalam ze zemdleje w drodze do kuchni
wzielam witaminki zjadlam jablko i robie mix zapijajac to kawa
nic mi sie nie chce a musze odprowadzic amelkowne do przedszkola przesadzic kwiatki podlac kwiatki i chcialam umyc 3 okna ale chyba odpuszcze sobie jednak dzisiaj
myslalam ze zemdleje w drodze do kuchni
wzielam witaminki zjadlam jablko i robie mix zapijajac to kawa
nic mi sie nie chce a musze odprowadzic amelkowne do przedszkola przesadzic kwiatki podlac kwiatki i chcialam umyc 3 okna ale chyba odpuszcze sobie jednak dzisiaj
za pozdroz autem razem z paliwem wyszlo mi w tej chwili 900f wiec to tylko roznica 300 f . moze i za te pieniadze wynajelo by sie auto (niewiem jakie sa ceny) ale na depozyt tez trzeba miec..nie daj boze cos by sie stalo to i depozytu sie nie odzyska.
wczoraj wogole wieczorem dostalam takich boli w dole brzucha (po str lewego jajnika) promieniowaly mi na plecy polozylam sie zwinelam w klebek i wylam ze 20 min
:-( wiec jesli dolicze do tych boli poranne zle samopoczucie to wynik mam jeden ...pewnie wyskoczyl mi paszkwil na jajniku ehhh i kolejny okresik znow bedzie mega bolesny