Mikusia
Fanka BB :)
Hej :-)
Iza tak sie pytam bo znam dziewczyne ChM(zarejestrowana)i bierze 3f/h...wiec tanio.
A 6,7 funa to ceny z kosmosu 
Joasiu ,no trudno jesli sie nie chce maly sie odwrocic...no ale teraz juz masz termin na cc ,wiec spokojnie mozna sie przygotowac ;-)
Qurcze maly ma jakas wirusowke (znowu!
),albo cos mu zaszkodzilo,bo od polowy nocy na rozwolnienie...chyba go do przedszkola nie puszcze bo ten czas spedzi na wc 
Dziwne ale mala dzis dala mi pospac do 8.oo a poszla spac o 20.3o...a jak ja klade pozniej myslac ze spobie pospie to zawsze wstaje predzej....ehh i wez tu zrozum te mala kobietke
;-)
Iza tak sie pytam bo znam dziewczyne ChM(zarejestrowana)i bierze 3f/h...wiec tanio.
A 6,7 funa to ceny z kosmosu 
Joasiu ,no trudno jesli sie nie chce maly sie odwrocic...no ale teraz juz masz termin na cc ,wiec spokojnie mozna sie przygotowac ;-)
Qurcze maly ma jakas wirusowke (znowu!
),albo cos mu zaszkodzilo,bo od polowy nocy na rozwolnienie...chyba go do przedszkola nie puszcze bo ten czas spedzi na wc 
Dziwne ale mala dzis dala mi pospac do 8.oo a poszla spac o 20.3o...a jak ja klade pozniej myslac ze spobie pospie to zawsze wstaje predzej....ehh i wez tu zrozum te mala kobietke
;-)
ona jest z Lanark i tez ma dwojke wlasnych dzieci + 3 obcych...bo tylko moze miec niby 5 dzieci w sumie w domu.Mowila ze latwa sprawa zajerestrowac sie jako opiekunka,jeszcze jakis 2 spotkania co babka gada z 3 godz,o wychowaniu,zmiany pieluch,karach-mnie tez do tego namawiala,ale ja jednak mam dosc zmieniania pieluch przy swojej corci
moze kiedys???ale to tez zycia prv.wylaczona,obowiazki,jestes totalnie ograniczona bo podpisujesz kontrakt.Lato,urlop,wolny dzien... wszysto zaplanowane,chyba ze chorobsko cie rozlozy to nie wiem