isabellL
Fanka BB :)
Ja tutaj też miaalm tylko jedno i jedyne co po nim stwierdzili to ilość tyg ciązy i wiek dziecka a ja uważam że to za mało, jak miałam krwawienie to badanie w szpitalu polegalo na doslownym popatrzeniu mi na majtki i odeslaniu do domu, dopiero za drugim razem wymusilam badanie to mi zrobili taka łąchę ze przez 3 dni chodzić nie moglam a krwawienie bylo silniejsze. Dla nich alarmem jest jesli dziecko poruszy sie mniej niz 10 razy na dobe ale nikt mi nie powiedzial czy miaja byc to ruchy w jakichs odstepach czasu czy np 10 kopniakow pod rzad. Jak teraz bylam w szpitalu i mowilam ze malo wyczuwam ruchy dziecka to scisneli mi mocnej ten pas od ktg, ucisk wiec dziecko sie zaczelo ruszac i po 45 min stwierdzili ze ruchow jest wystarczajaco i dzidzia jaest happy
trochę się tym martwie może maleństwo jest zbyt małe? Jak weszłam na forum brzuszków majowych to dostałam zawału jakie dziewczyny brzuszki mają. Moja mama też była taka szczupła jak ja i powiedziała mi że u niej dopiero w 5 miesiącu było coś widać.
), a ciążę było u mnie widać dopiero po 6 miesiącu, a i to nie bardzo