reklama

Mamy ze Szkocji

Makta ja tam bym wolała nie doczekać się wywoływania, bo moja położna dała mi termin na 22 więc na wywołanie jeszcze trochę bym musiała poczekać. Ale mam nadzieję że to już naprawdę niedługo tym bardziej że codziennie męczą mnie bóle.
Dzisiaj można powiedzieć że mam dzień lenistwa. i dobrze mi z tym, mam nadzieję że to mój ostatni :-):-):-)

reklama
Ale młoda krzyczy tak, że zaraz nam szyby pójdą no:-D Jak zacznie raczkować to w centrum społecznym obok naszego domu są darmowe poranne zajęcia dla dzieci- planujemy pójść- jest taka duża sala z masą zabawek i masą dzieci:tak: Cieszy mnie, że coś takiego jest bo raz, że Ala będzie mogła się oswoić z innym językiem, a dwa, że będzie miała kontakt z dziećmi. Według mnie to ważne- moja kuzynka(3 latka obecnie) do 2 roku życia chowana była tylko z dorosłymi....i teraz jak jakieś dziecko na placu zabaw podejdzie do niej i chce się bawić to ona ucieka i się boi:eek:

Tez tak uwazam.Chcialabym zeby nasza dzidzka wladala lepiej ang niz my:) no i zeby nie byla "dzika" tylko miala jakies kolezanki, kolegow.na poczatek z forum:)
A jutro rano ruszamy na pogotowie dentystyczne z Romkiem:(Spuchlo mu dziaslo:(
No i wieczorkiem joga-Asiek nadal chetna?

Witam. Ale Barnim jest dzis marudny. Co go posadzilam to on w ryk. A zawsze sie sam bawil bo potrafi wytrzymac 30 minut zabawy samemu, a tu nie.... placz lamet lzy! i co teraz..... na chwilke go zostawilam ale pochwili jak sie troche uspokoil to go wzielam, ale nadal byl marudny choc lepiej bo byl na raczkach. Boje sie ze sie przyzwyczaja i wymusza pewne rzeczy placzem bo jak byscie to widzialy - byly to normalne chimery - ja tak nie chce!, i placz !! - i co teraz zrobic?
Teraz biedak zasypia moze nawet juz spi, zobaczymy jak reszta dnia.

Almani - no widzisz , doczekalas sie zabka, nasze gratulacje:-D:-D:-D
Isabelll- tez mam taka nadzieje ze sie nie doczekasz wywolania, czas pokaze, tak czy tak codziennie trzymam kciuki:tak:
Ewa- seksik,mmm nie pomaga, probowalam czulam sie jak 9 mies wczesniej jak sie staralismy o dziecko, uffff ale czlowiek sie zmeczyl:zawstydzona/y: a tu nic:sorry:

Hej laseczki :-):-)
Julka spi :) huraaaaa!!!! Az jestem zaskoczona bo juz od kilku dni porankiu miałam marudne. Powinnam zając sie porządkami ale jakos nie mogłam sobie odmówić przyjemnosci wypicia kawki z Wami na forum:tak:
Almani jak tam zabkowanie?? mam nadzieję, ze szyby w oknach całe he he he
I tez powinnam mysleć o jakis zajeciach dla Julka...no oczywiscie jeszcze nie teraz ale tan czas tak szybko mija. Tylko ja jakos sie tutaj średnio orientuję....no ale mam jeszcze chwile czasu.
Doveinred chyba nasze pociechy zamieniły sie rolami. Dzisiaj Julka spokojna a barnim dokazuje :):-D
A co do tego seksu w ciązy to powiem Wam że dla mnie to była rewelacja. Nigdy sie tak nie czułam jak wlasnie w ciązy...to była totalna rrewelacja. Chociazby dla taaaakiej przyjemnosci pewnie jeszcze zdecydujemy sie na kolejne dziecko hihihi
Aaaa...Isabell HOP HOP!!! Gdzie jesteś??? ;-);-);-);-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry